Össze szeretnék rakni egy deszkát, hol/hogy tegyem?
Figyelt kérdés
Tudnátok linkelni egy oldalt ami jó lenne erre? Vagy esetleg tanácsokat is adhatnátok, hogy mely alkatrészek lennének a legalkalmasabbak arra a fajta deszkázásra amikor az a cél hogy eljussak A-ból B-be. Mind ezt halkan
nem akarok nagyon zörögni.:D
2015. aug. 15. 21:48
1/2 Beniy válasza:
Hali! :) Ha Budapesten, vagy a közelében élsz, akkor szerintem látogass el a Stég, The Lab, Pepperskate, CriminalSkate, vagy a Store13 nevű skateshopok valamelyikébe, az itt dolgozó srácok biztos tudnak neked segíteni. ;) De őszinte leszek veled: egy külön alkatrészekből összerakott deszka azért elég drága, szóval egy olyan 50 rugóval és afelett számolj szerintem. (Viszont ennek ellenére valószínűleg egy brutál jó kis deszkád lesz.)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Gondolom te jártas vagy a gördeszkákba, tudnál mondani pár olyan komplett deszkát ami nem rossz kezdésnek? CriminalSkate oldalán láttam pár egész jót, azokról tudsz esetleg mondani valamit? :) (persze ha nem túl nagy kérés)
2015. aug. 16. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!