Ciki ha 12 évesen aikidora járok?
Ezek olyan hülyeségek.
Ha nem vagy legalább oktatói szinten akkor kb szart nem érsz a karatéval meg ezekkel. Utcán úgysem így fogtok verekedni.
Thai box, MMA, vagy Box ami tényleg ad valami tapasztalatot.
Arra kíváncsi lennék, hogy aki szerint az aikido hasztalan, az mennyit gyakorolta....
A kérdezőnek meg: járt olyan edzésre amit szeretsz, mert abban lesz a legjobb eredményed, az fog legjobban menni, és mindennel meg tudod magad védeni.
Simán a legjobb. A Steven Segal is mindenkit legyőz vele!
:)
Miért lenne ciki ? Ha szereted csinálni, tetszik, élvezed az edzéseket, akkor csináld. A használhatóságával meg ne foglalkozz, nem az a lényeg. ( Egyébként a leghatásosabb önvédelmi sport - szerintem már leírtam egy párszor - az ezerötszáz méteres síkfutás, "Szégyen a futás de k..va anyját, aki kerget" mottóval. ) :)
Nagyon sokan nincsenek tisztában azzal a ténnyel, hogy a mai jogrendszerben ha te sérülést okozol az agresszornak, akkor - főleg ha bizonyíthatóan jártas vagy valamilyen harcművészetben - felelősségre vonható vagy, bármennyire is te voltál a megtámadott. Igen, ez Magyarország. Úgyhogy legjobb elkerülni a konfliktust.
"Köszi, de én Európában élek."
Jelent ez bármit is? Biztonságot? Max még 1-2 év és jönnek a tudjukkik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!