Valaki tud ajánlani olyan judo edzést ahova lehet menni 20 évesen (majdnem kezdőként) is?
Figyelt kérdés
IV, XIII ker. lenne a legjobb de amit találtam az nem jó időpontban(nipponsport.hu)2015. jún. 12. 01:09
2/8 A kérdező kommentje:
az a baj ez legalább 1,5 órára van tőlem, esetleg nem tudod, az újpestből elküldenének? csak mert a birkózókhoz pl lehet menni idősebb kezdőként is
2015. jún. 12. 10:49
3/8 A kérdező kommentje:
vagy mondjuk a honvédba
2015. jún. 12. 10:51
4/8 anonim válasza:
Én 9 évesen kezdtem, én egyáltalán nem ajánlom ennyi idős korban, mindig furcsán néztünk gyerekkorunkban, mikor a kezdők közé beállt egy egy "bácsi" főleg mikor összeállítottak vele 11-12 évesen az meg komolytalannak gondolta az egészet, edzés végén meg hulla fáradtan megalázva távoztak általában vissza sem jöttek többet, egyszerűen már nem fognak úgy rögzülni a mozdulatok, ahogyan kellene... Inkább kezdj boxolni vagy valamit, ahol több szerepet kap a fizikai erő.
5/8 A kérdező kommentje:
jelenleg is olyan sportot űzök ami érinti a judot, a technikák megtanulásával nincs baj csak leszeretnék járni konkrétan judo edzésre is mellette
2015. jún. 12. 11:00
6/8 A kérdező kommentje:
esések, leszorítások, néhány alap dobás(csípő, váll dobás külső belső horog stb.) mennek
2015. jún. 12. 11:02
7/8 anonim válasza:
Szerintem csak ne a válogatotthoz menjél el edzeni. Az első voltam. Minden hol szívesen látnák, ahol vannak felnőtt edzések is.
Itt egy birkózás egyébként a 13. kerületben (bár még itt nem voltam, de tervezem a kipróbálását):
Ilyen web oldalak után nézzél, ami nem versenyzőket készít.
8/8 aikiboxer válasza:
Azt javaslom, hogy menj inkább BJJ-zni, ott szívesen foglalkoznak felnőttekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!