Mit sportoljak a lentiek közül?
15 éves vagyok és most hagytam abba a focit (4 éve csináltam). Elég vékonyka vagyok, és bár nem vagyok alacsony, alig van izmom. Ezért az új hobbim az otthoni testedzés. Már vettem is egy könyvet, a Fegyencedzés c. könyvet.
De emellett szeretnék elkezdeni versenyszerűen sportolni. Budapest belvárosában lakom, és két sport van ami iszonyatosan tetszik: a taekwondo és a falmászás. Szerintetek melyiket lenne jobb? Valami közelemben lévő edzőterem? Mindenkinek köszönöm aki egy kicsit is segít!
Én kipróbáltam elég sok mindent az évek során jelenleg a bokszolok. A taekwondot nem ismerem nagyon de küzdősportnak nagyon ajánlom a bokszot, ha persze normálisak az edzés körülmények.
A falmászás is jó de akkor én már sziklamászást is csinálnék .
A fegyencet én is csinálom elég jó.
Amúgy rengeteg nagyon szép sport van amiket szeretek úszás, tenisz, kerékpározás, futás meg van még egy csomó.
Válassz kedved szerint.
Én 3 éve mászok falat és nagyon tudom ajánlani. Télen terem, nyáron szikla. Mi a jó a falmászásban?
Komoly pszichológiai akadályokat kell legyőznöd, így sok minden fejben dől el, legyőzheted önmagad.
Minden izmodat fejleszti (leginkább a hát és karizmokat)
Nagyon jó közösség a falmászók közössége.
Jó stresszlevezető, bár ezt azt hiszem a küzdősportról is el lehet mondani. :)
Legtöbben akik kipróbálják (te ráadásul céltudatosan sportot keresel) rákattannak rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!