Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Felpontozlak! Hogyan fejlessze...

Felpontozlak! Hogyan fejlesszem a reflexeimet?

Figyelt kérdés
Sziasztok 13 éves fiú vagyok és járok boksz edzésre elég rég óta, tehát a lényeg az az hogy a reflexeimet szeretném fejleszteni hogy pl: Amikor bokszolok akkor jobban érezzem hogy mikor kell hátralépni,elmozogni,elhajolni, ha jön az ütés. Tehát a kérdésem az hogy milyen gyakorlatokat csináljak. A válaszokat előre is köszönöm. (A témakört nem tudtam hogy hova tegyem, nem találtam olyat hogy kűzdősportok)

2015. júl. 24. 12:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem az edzőt kérdezed meg?

Nem tanultok ilyenekt?

Vagy jól gondolom, hogy nem is jársz, csak kamuzol?

2015. júl. 24. 12:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem, nem gondolod jól, járok edzésre 1,5 éve de most mivel nyárvan van 2 hét szünet (nem sokára lejár) és így addig is szeretnék gyakorolni! Nyilván szoktunk ügyesség fejlesztő gyakorlatokat csinálni de nem tudom hogy melyek jók ezekre és amíg nincsen edzés az edzőmet se tudom megkérdezni. Tudsz tehát segíteni vagy valaki? (Ment a pacsi)
2015. júl. 24. 13:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Teniszlabda pattogtatás.

Utána kosárlabda pattogtatás miközben tenisz labdát dobálsz a falhoz. Váltott kézzel mehet mindkettő.

Ezenkívül érdemes lehet reflexlabdát használni.

2015. júl. 24. 17:47
 4/5 anonim ***** válasza:

egyszerre ütés gyakorlat,iskolázás a reflexlabda-

https://www.youtube.com/watch?v=5fLCdsWvVyM

2015. júl. 24. 22:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Mentek a pacsik.
2015. júl. 26. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!