Ha az utcán betámadnak mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tehát ha valaki szét akarna verni, akkor mi a teendő? Próbáljam meg lebokszolni? Jártam edzésre 3 hónapot, de otthagytam. Védekezni nem tanultam meg, sparringot se láttam, éles bunyóról annyit tudok, hogy nekem kell először egy piszkos nagyot ütni, hogy kifeküdjön a másik. Különben ha bekapok párat nagyon megszívhatom. Egy orrtörést hogyan lehet kibírni anélkül, hogy bekönnyezne a szemem és nem látnék semmit? Ha szemen vágnak és elsötétül minden, akkor mit csináljak?2015. jún. 22. 18:13
11/22 anonim válasza:
Legjobb felkészülni és valamilyen fegyvert hordani gáz pisztoly,gáz spray,sokkoló,vipera,boxer,kés.
12/22 A kérdező kommentje:
Munkavédelmi bakancson gondolkoztam még. Acélozott felső résszel és talppal.
2015. jún. 24. 12:49
13/22 anonim válasza:
az acélbetétes bakancs nehéz és lassú.
több mint 1 kilós.
önvédelmi fegyvernek a legjobbak a csillag csavarhúzó,a sniccer a dugóhúzó és a marok zseblámpa.
egyik sem minősül fegyvernek és meg lehet magyarázni,hogy miért van nálad.
14/22 A kérdező kommentje:
Fú köszi. Látom te aztán tapasztalt vagy. :)
2015. jún. 25. 14:14
15/22 Aolifu válasza:
Én úgy oldanám meg hogy amikor dumál akkor közelebb mész meg fogod a pólóját odarántod a srácot magadhoz és fejtetővel lefejeled.
16/22 Aolifu válasza:
Ja bocsi nem fejtetővel hanem ott a fejtető és a haomlok közötti résszel
17/22 A kérdező kommentje:
Okés. Én a könyökre esküszöm. :)
2015. júl. 27. 13:24
18/22 anonim válasza:
Kerüld el a hasonló helyzeteket, dumáld ki magad vagy fuss.
19/22 anonim válasza:
Gázspray. "Ezt szívjátok köcsögök!" -felkiáltással.
20/22 A kérdező kommentje:
Az se rossz. :D
2015. júl. 29. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!