Ha az utcán betámadnak mit csináljak?
kezdj el azon gondolkodni mit kell csinálnod gyakorin mielőtt szét leszel oltva.
"Jártam edzésre 3 hónapot, de otthagytam. " ezen besírtam a röhögéstől x'D
Am is ha betalálnak utcán
úgyis téged fognak előszedni ha odáig fajul, szal így is úgyis te szívsz.
paprika sprét neki azt kész
Simán előfordulhat, hogy hárman odamennek az egyik kér egy cigit, mert látja, hogy mondjuk cigizel. Aztán mondja, hogy adj a többieknek is, de te udvariasan visszautasítod, mert neked is kevés van. Ekkor csattan a parasztlengő a szemeden.
Volt már, hogy mentem hazafelé, aztán beszólogattak vagy megállítottak. Általában sikerült otthagyni őket. Egyszer majdnem elgázoltak biciklivel szándékosan, mert a biciklin ülő emberke nagyon akart valamit, de szerencsére megúsztam.
és az nem jutott eszedbe,hogy nem abbahagyod az egészet hanem átmész máshova bokszolni?
amúgy az első pont a kérdésedhez,hogy nem a saját fájdalmadra készülgetsz,hanem a fájdalom okozására,vagyis a cselekvés a kezdeményezés a kulcs és a zéró tolerancia.
a cigikérés egy tipikus "engedsz-e nekem" játszma.
ha a verbális szakaszban engedelmeskedsz,megtörsz,akkor felbátorítod a gyengeségeddel és ezt már követheti tettlegesség.
A következő edzés az kb. 2 óra út, az oda-vissza 4 óra óra plusz az edzés, az már kb. 5 óra. Sajnos nincs ennyi időm.
Ez nem is box volt, hanem kick-box, az ütéseket valamennyire megtanultam. A kezemet meg eddig is felraktam. Ennyiben kimerül a tudományom. Eljárok futni rendszeresen állóképesség fejlesztés végett, szerintem még hasznát vehetem.
Az ilyen szituációkban, mint a cigi kérés, még vagy nemet mondtam, vagy otthagytam őket. Az időt se mondom meg senkinek.
Verekedtem már korábban, de ott általában lekevertem egy parasztlengőt izomból és az működött. Volt amikor nem jött be, de eddig még csak egyszer vertek össze. Mondjuk az a saját hibámból adódott. Akkor tanultam meg, hogy fel kell emelni azokat a kezeket és nem hajlongani, mert keresztbe vernek. Mondjuk lehet, hogy az előzetes agyrázkódásom miatt sem tudtam, hogy mit csinálok. Szerintem veszek egy paprika sprayt. Másnak nem látom értelmét. A viperát elvehetik, ha meg kés van nálam az se jó, mert náluk is az lesz, szinte biztos. A végén meg még én lennék a mocskos késelő.
Köszönsz az illetőnek azután úgy teszel mintha mögötte állna az egyik haverod és annak is köszönsz. Erre a tag hátra fog pillantani... na akkor tökön térdeled piszik erősen vagy megütöd és futás ahogy csak bírsz. És segítségért üvöltözöl.
Egyébként komolyra fordítva a szót: futás a megoldás ilyen helyzetekben mert nem tudhatod milyen küzdősportokban jártas van e nála fegyver vannak-e a közelében haverok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!