Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » 14-15 éves lánynak thai box?

14-15 éves lánynak thai box?

Figyelt kérdés
szeptemberben leszek 15 ,eddig eveztem és kajakoztam,most viszont nagyon gondolkozok a thai box-on csak nem tudom hogy túl idős vagyok-e hozzá elkezdeni,meg érdekelne hogy mennyire durvák az edzések,sok lány csinálja-e stb. bárkinek vannak bármilyen tapasztalatai esetleg tanácsa azt megköszönném:)

2015. máj. 31. 19:55
 1/4 aikiboxer ***** válasza:
100%
Semennyire nem vagy idős hozzá, a legjobb korban vagy. Pár pofon elkerülhetetlen (ettől működik...), de normális helyen nincs durvulás. Kezdd el bátran!
2015. máj. 31. 21:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én régebben jártam egy helyre ahol volt thai box is és sok lány volt ott. Az se baj, hogy 15 vagy, nagyon sokan felnőttként kezdik. Mennyire durvák az edzések? Ez egy elég durva sport de kezdőként nem az lesz a céljuk, hogy szétverjenek. Ha meg már fejlődsz majd neked lesz jó, ha van kihívás.
2015. máj. 31. 23:39
 3/4 anonim válasza:
Vágj bele nyugodtan. Nálunk is vannak lányok. Amikor velük sparringolunk, mindig elhangzik a szorítóba lépés előtt, hogy :FINOMAN! De persze ezt nem is kéne mondani, mert mindenki tudja hogy a lányokat nem püföljük agyon.
2015. jún. 1. 09:00
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!és Csepelen nem tud esetleg valaki thai box edzéseket?mert ahova eredetileg akartam menni ott már sajnos nincs.
2015. jún. 3. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!