Nem tudtok olyan tábort, ahol nyáron tudnék kung fut tanulni?
Nézd meg, hogy a Wudang Shan egyesület szervez-e nyáron tábort, vagy hogyan vannak edzések. Jó esetben egyrészt sok éve minden nyáron van tábor lehetőség, napi sok edzéssel, gyakorlással, illetve a mindennapi edzések is adottak lehetnek a nyáron.
Akármit viszont ne tanulj, kungfu néven sok szart tanítanak, azt minek tanulnád? Van valami célod a gyakorlással? Mert mozgásnak tényleg bármi jó (nem, mert a rosszul végzett mozgás még árthat is) de ha már harcművészetet, önvédelmet tanulna az ember, akkor célszerű értelmes edzést választani, ahol fejlődni is lehet nem csak értelmetlenül mozogni. Mármint, ha fejlődni nem lehet akkor ennyi erővel otthon is erősíthet az ember, mozgásnak az is mozgás, izomstimulációt ad. De ez persze az én véleményem.
Szerintem írd le pontosan mi a célod, mit takar pontosan az, hogy kungfut tanulnál, mi neked a kungfu, mit vársz tőle.
Akkor többen is tudnak majd válaszolni.
Van egy tippem nekem is.
Minden évben rendez tábort a Yin Yang Harcművészeti és Önvédelmi Kung Fu Club. A köv. tábor június 29.-én lesz.
Érdeklődni az alábbi email címen: incent93@t-online.hu
Remélem segíthettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!