Kaptam egy gördeszkát és nem tudok gördeszkázni ez elég gáz helyzet! Tudtok pár tippet adni? Meg fogok tudni tanulni egyáltalán? L.13.
az öcsém se tud annyira ezér nem hinném h nagyon eljutok valahova...
L.13.
Én sem tudok gördeszkázni, mondjuk soha nem is próbáltam...
De most komolyan, mit vársz? Szerinted ki született úgy, hogy tud? Le kell menni a térre, és gyakorolni ez már csak ilyen dolog. Az meg, hogy öcséd nem tud, nem jelent semmit.
Sima, vízszintes terepen kezd el gyakorolni, az a lényeg. Ha már üzembiztosan tudod hajtani magad, kanyarodni és leállni - utána jöhet a többi.
És 1 óra alatt megtanultam azt, hogy ne essek le róla, és tudjak menni pár métert.
én is kaptam 1 gördeszkát, de mar fel is adtam. szo szerint szétbasztam a testem
az OLLE az alap anelkul nem léphetsz tovabb. ird me a youtube on hogy :"how to do an OLLE"
próbáld ki és légyszi mond el ha sikerrel jarsz . mert én miutan annyit estem mint a szar sem tudom megcsinalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!