Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek milyen vok? 3...

Szerintetek milyen vok? 3 honapja jarok gyurni 22 kg kilogrammal kezdtem fekve nyomni, most 48 al megy a 4 x 10.17 éves vagyok 60 kg és 28 cm kar a kezdeti 25 helyett.

Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 14:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
szépen fejlődsz csak így tovább. edzél egyél és pihenj normálisan.
2010. febr. 23. 14:20
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
hízzál mert 14 évesen vagyok annyi mint te (én is edzek)
2010. febr. 25. 19:20
 3/13 anonim válasza:
szerintem nagyon nagyon vékony vagy! én 18 éves lány vagyok nem gyúrok, de ki tudok nyomni 40-et fekve!!!!lehet h már többet is mert rááltam a fekvőtámaszokra, és egyre több megy! szal hajrá! de a fejlődés az okés:D
2010. febr. 25. 20:41
 4/13 A kérdező kommentje:
kinyomok 60 at is fekve de 1 szer, az 1 masik fogalom h a 3x 10 et mennyivel nyomod ki.nem?
2010. febr. 26. 09:33
 5/13 anonim válasza:

Figyelj ne hallgass a többiekre a lányok mindíg össze vissza beszélnek a 14éves gyerek meg azért írta hogy vékony vagy mert ő most 60kiló és 150centi jó nagy pocakkal.... 14éves vagy és edzel??Mióta? 2hónapja? 14éves kor előtt nem is lehetne edzeni majd akkor nézerl nagyot ha 22évesen ugyanolyan magas leszel mint most:P

Jól fejlődsz ne foglalkozz senkivel se az a lényeg kitartóan edzél 3 hónap alatt szép eredményt produkáltál csak így tovább.

Én 14évesen kedztem rúd+5kilóval nyomkodtam de nem érdekelt ki mit mond rá...

18 vagyok 90be nyomok és még azt mondom fekvenyomás sose voplt az erősségem....Táplálékkigegészítőket nem szedtem viszont táplálkozásra nagyon odafigyelek.Engem az érdekelt jól nézzek ki nem az mennyit nyomjak.Van aki 120at nyom ki mégis úgy néz ki mint egy zsák sz..r:P

KITARTÁS és hidd el meglesz az eredmény sok szénhidrát sok fehérje jó lesz az;)

2010. márc. 4. 15:59
 6/13 anonim ***** válasza:
na a 14 éves gyerek vagyok és csak annyit hogy ha nem ismersz és nem láttál élőbe akkor ne alkoss már vélemyént rólam.egyébként én tápkieget is szedek és heti 6 súlyzós edzés mellett úgy érzem elég komolyan otthon vagyok a témában, szóval ne egymást sértegessük már
2010. márc. 5. 13:53
 7/13 anonim ***** válasza:
ja most veszem észre a kérdésed:másfél éve edzek és 180 centi vagyok
2010. márc. 5. 14:36
 8/13 A kérdező kommentje:
kossz mindenkinek a valaszokat!es várom a tovabbiakat!
2010. márc. 5. 18:22
 9/13 anonim válasza:

14 évesen 180cm és másfél éve az szép.

Elvileg 14éves kor alatt el se lehet kezdeni mert még utána is fenn áll annak a lehetősége hogy megállhatsz a növésbe.

vagyis azt kéne elhinnem hogy 12évesen te elkezdtél intenzíven edzeni és akkor te már majdcsak 180 voltál?:D

Bérletet nem kapsz 14 nem avgy normális helyen....

Mert ilyen idős korban a gyúrástól nem nyúlik az ember hid el tudom saját bőrömön tapasztaltam.

Különben elnézést ha sértésnek vetted de ha már itt tartunk neked se kellett volna ígyen véleményt alkotni egy olyanról aki normáluisan áll az edzésekhez.Attól függetlenül hogy nem nyomja mindenki orrba szájba a kiegeket ami mellesleg semmit nem ér normális táplálkozás nélkül attól még nagyon jól fejlődik szerintem majd lesz nagyobb ;) Türelemjáték

2010. márc. 6. 00:11
 10/13 anonim ***** válasza:
a 14es vagyok megint:nem tényleg nem voltam 180 centi 12 évesen és unokatestvéreméknek van egy edzőtermük és ott edzettem.és semmi jelét nem tapasztaltam hogy viszafogott volna a növekedésben ez a sport, valószínűleg nem is fog mert tesóm 17 évesen 194 cm tehát a genetikám alapján nem kéne ilyennek történnie.és igazad van ez tényleg türelemjáték és sok akaraterő meg kitartás kell hozzá
2010. márc. 6. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!