Szerintetek milyen vok? 3 honapja jarok gyurni 22 kg kilogrammal kezdtem fekve nyomni, most 48 al megy a 4 x 10.17 éves vagyok 60 kg és 28 cm kar a kezdeti 25 helyett.
Figyelj ne hallgass a többiekre a lányok mindíg össze vissza beszélnek a 14éves gyerek meg azért írta hogy vékony vagy mert ő most 60kiló és 150centi jó nagy pocakkal.... 14éves vagy és edzel??Mióta? 2hónapja? 14éves kor előtt nem is lehetne edzeni majd akkor nézerl nagyot ha 22évesen ugyanolyan magas leszel mint most:P
Jól fejlődsz ne foglalkozz senkivel se az a lényeg kitartóan edzél 3 hónap alatt szép eredményt produkáltál csak így tovább.
Én 14évesen kedztem rúd+5kilóval nyomkodtam de nem érdekelt ki mit mond rá...
18 vagyok 90be nyomok és még azt mondom fekvenyomás sose voplt az erősségem....Táplálékkigegészítőket nem szedtem viszont táplálkozásra nagyon odafigyelek.Engem az érdekelt jól nézzek ki nem az mennyit nyomjak.Van aki 120at nyom ki mégis úgy néz ki mint egy zsák sz..r:P
KITARTÁS és hidd el meglesz az eredmény sok szénhidrát sok fehérje jó lesz az;)
14 évesen 180cm és másfél éve az szép.
Elvileg 14éves kor alatt el se lehet kezdeni mert még utána is fenn áll annak a lehetősége hogy megállhatsz a növésbe.
vagyis azt kéne elhinnem hogy 12évesen te elkezdtél intenzíven edzeni és akkor te már majdcsak 180 voltál?:D
Bérletet nem kapsz 14 nem avgy normális helyen....
Mert ilyen idős korban a gyúrástól nem nyúlik az ember hid el tudom saját bőrömön tapasztaltam.
Különben elnézést ha sértésnek vetted de ha már itt tartunk neked se kellett volna ígyen véleményt alkotni egy olyanról aki normáluisan áll az edzésekhez.Attól függetlenül hogy nem nyomja mindenki orrba szájba a kiegeket ami mellesleg semmit nem ér normális táplálkozás nélkül attól még nagyon jól fejlődik szerintem majd lesz nagyobb ;) Türelemjáték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!