Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogy kezdjek el parkour-ozni?

Hogy kezdjek el parkour-ozni?

Figyelt kérdés

Szeretnék megtanulni parkourozni, és érdekelne hogy hogyan is kezdjem el. Azt tudom hogy először meg kellene erősödnöm, de azért érdekelne hogy ti hogyan kezdtétek el, miket csináltatok először ?

Hogy legyen jobb az állóképességem ?

2015. ápr. 25. 17:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Az állóképességed állóképesség fejlesztő edzésektől fog fejlődni. Futástól, sprintektől, HIIT edzésektől, küzdősport sparringoktól.

Más konkrét kérdés? Futni, ugrani, mozogni meg nyilván meg kellene tanulni. Lehetőleg anélkül, hogy összetörnéd magad.

2015. ápr. 25. 18:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Én úgy kezdtem el, hogy megtanultam normálisan ugrani, és biztonságosan hárítani, preccelni (youtuben precision tutorialt keress) utána jött a lazy vault. Fél év után elhúztam a homokozóban az első oldalrámat onnantól kb. 2-3 hétig tartott megtaulni szimplán futásból, utána jött az előre szaltó, bár azt nem szeretem szóval nem foglalkoztam nagyon vele, utána ezekkel elvoltam egy fél évig kb. Utána 2 hét alatt perfectre kitanultam a webster előrém. Utána megint elvoltam, járkáltam tetőkre szoktam a magasságot. Utána nagy nehezen de 1 hónap alatt megtanultam hátrázni és most egy hete megtanultam kongozni és egyből mentem kongpreccelni.
2015. máj. 11. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!