Hogy kezdjek el parkour-ozni?
Figyelt kérdés
Szeretnék megtanulni parkourozni, és érdekelne hogy hogyan is kezdjem el. Azt tudom hogy először meg kellene erősödnöm, de azért érdekelne hogy ti hogyan kezdtétek el, miket csináltatok először ?
Hogy legyen jobb az állóképességem ?
2015. ápr. 25. 17:29
1/2 anonim válasza:
Az állóképességed állóképesség fejlesztő edzésektől fog fejlődni. Futástól, sprintektől, HIIT edzésektől, küzdősport sparringoktól.
Más konkrét kérdés? Futni, ugrani, mozogni meg nyilván meg kellene tanulni. Lehetőleg anélkül, hogy összetörnéd magad.
2/2 anonim válasza:
Én úgy kezdtem el, hogy megtanultam normálisan ugrani, és biztonságosan hárítani, preccelni (youtuben precision tutorialt keress) utána jött a lazy vault. Fél év után elhúztam a homokozóban az első oldalrámat onnantól kb. 2-3 hétig tartott megtaulni szimplán futásból, utána jött az előre szaltó, bár azt nem szeretem szóval nem foglalkoztam nagyon vele, utána ezekkel elvoltam egy fél évig kb. Utána 2 hét alatt perfectre kitanultam a webster előrém. Utána megint elvoltam, járkáltam tetőkre szoktam a magasságot. Utána nagy nehezen de 1 hónap alatt megtanultam hátrázni és most egy hete megtanultam kongozni és egyből mentem kongpreccelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!