Dzsoker1012 kérdése:
Airsoft! LINK Melyik éri meg jobban itthoni szórakozásra?
2015. ápr. 15. 12:05
1/6 anonim válasza:
Mit jelent az otthoni szórakozás?
2/6 A kérdező kommentje:
célba lövés, családdal szórakozás aztán később akár csatlakozva komolyabb játékosokhoz
főként az érdekelne hogy melyik bírja jobban vagyis hosszútávra melyiket ajánlanátok?
2015. ápr. 15. 12:34
3/6 Mr. S válasza:
sztem inkább a pisztoly, de azzal nem nagyon tudsz komolyabb meccsekhez csatlakozni, oda nemártana egy automata géppuska
4/6 Mr. S válasza:
mondjuk egy G36C azok elég jók és nem olyan drágák a többihez képest legalább is
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ
igazából a colt az ami nagyon tetszik csak egy komolyabbat most még nem szeretnék meg nem is engedhetném meg magamnak
szóval még a linkben lévő Coltról szerinted nem baj hogy fix a szánja?
meddig bírhatja a gyűrődést?
2015. ápr. 17. 15:50
6/6 anonim válasza:
Én a helyedben ezt venném: [link]
Sotiból az agm no.003-t ajánlom.
Pisztolyból meg mind1 szerintem, csak a szánja illetve belül a csöve, stb.. azok fémből legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!