Szerintetek? (WWE)
Figyelt kérdés
Szerintetek Seth Rolligns lesz valaha face ?
Szerintetek John Cena lesz valaha Hell?
2015. ápr. 5. 15:08
1/3 anonim válasza:
a push nem tart örökké és még a karrierje elején van rollins,úgyhogy simán elképzelhető,hogy idővel face lesz.
cena viszont örökre face marad.
egyébként nem tudom észre vetted-e,de rengetegen szurkolnak rollinsnak,mert nagyon jól heel-kedik.
a viperával történt az pár éve,hogy annyira szemétláda volt már,hogy mindenki neki szurkolt akármekkora szemét is volt és face-t csináltak belőle.
lehet idővel rollinsal is meglépik.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ amugy igen észrevettem és én kedvelem Seth-et szerintem nagyon jó abban amit csinál de szerintem jobban áll neki ez a pusztítás mint hogy annyira jó fiú legyen mint John (szerintem John már kicsit túl jó fiú)
2015. ápr. 6. 08:47
3/3 ZolaZotya válasza:
John Cena-ból a gyerekek miatt nem lesz soha gonosz karakter, meg jól fogynak a cuccai és ő a szemükben egy hős
Seth Rollins meg egy idő után biztos face lesz, mint minden pankrátor, karrierje során eljátsza ezt is meg azt is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!