Waveboard vagy a longboard gyorsabb? Milyen egyébb deszkák léteznek?
Szia!Nekem waveboardom van.
De viszont a videókból elnézve a longboard gyorsabb.
A Waveboard nekem nagyon bevált. Menöbb is és jó vele menni. Én a waveboardot ajánlanám.
További deszkás sportok:Tiroll Turfboard,WaveJet,Wheelman,Freerider Skatecycle,Skullboard,Nitro Dirtboard
Ja és nem olvastam el teljesen a kérdést.
Ha nem lejt semerre akkor a waveboard gyorsabb.
Ha gyorsabb akarsz lenni longboardal akkor nagy erőfeszítés kell!
Lehet kicsit megkésve, de azért válaszolok ha valaki később még feltenné ezt a kérdést.
Másfél évig waveboardoztam majd váltottam longboardra amit nagyjából fél éve űzök, szóval összetudom őket hasonlítani. A waveboarddal éles kanyarokat tudsz venni, viszont könnyebben megakad mint a longboard ami szinte átmegy mindenen és lassabb is. Ha egy normális középkategóriás longboardot veszel és kicsit már belejössz akkor négy hajtás után már állhatsz is meg bevárni a waveboardosokat :)
Persze a waveboard lényegesen olcsóbb, de össze se lehet hasonlítani azzal az élménnyel amit a longi ad ^^ én sokkal jobban kikapcsolok az utóbbin, sőt amióta megvan rá se néztem a waveboardomra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!