Miért jó waveboardozni?
Figyelt kérdés
Trükközni nem lehet.
gyorsan nem lehet vele menni, csak nagyon jó úton, vagy lejtőn. Szerintem inkább deszka, cruiser, vagy longboard...
2014. febr. 16. 13:36
1/8 anonim válasza:
azért mert olyan mint a gördeszka csak jobb a gödeszkáról mindig le kell venni a lábad hogy meg hajtsad magadat waveboardal ien probléma nincs nézz vidiket róla
2/8 A kérdező kommentje:
Azt én értem, és személyesen is láttam már, de attól függetlenül h nem kell levenni.róla a labad, lassabb, fárasztóbb mint a skateboard! Én deszkázom, egyik bnőm waveboardozik, és deszkával minden könnyebb, jobb
2014. febr. 20. 18:05
3/8 anonim válasza:
"deszkával minden könnyebb, jobb" oh a mennyei deszka vele mindent el lehet érni:P szerintem menj el deszkákat reklámozni egy céghez mert ezzel a szöveggel biztos felvesznek:D
4/8 A kérdező kommentje:
Nem épp a kérdésre válaszoltál -_-
2014. márc. 5. 15:40
5/8 anonim válasza:
Bocsánat akkor válaszolok arra is.
A waveboard szerintem is szar mert hülyén kell mozogni benne+ amiket leirtál.A deszka nekem nem a szivem csücske de az elmegy.A longboard és a cruiser meg jobbak szerintem.
6/8 A kérdező kommentje:
Tudsz írni privit, uccsó? :D ha igen írj mert kéne rgy kis cruiser-ügy segítség :D
2014. márc. 5. 20:45
8/8 anonim válasza:
Minek van kerék a lábam alatt ha folyton lökdösnöm kell? :D akkor most had álljak rajta és hajtsam...ne kelljen lökdösni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!