Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Miért jó waveboardozni?

Miért jó waveboardozni?

Figyelt kérdés

Trükközni nem lehet.

gyorsan nem lehet vele menni, csak nagyon jó úton, vagy lejtőn. Szerintem inkább deszka, cruiser, vagy longboard...

2014. febr. 16. 13:36
 1/8 anonim válasza:
azért mert olyan mint a gördeszka csak jobb a gödeszkáról mindig le kell venni a lábad hogy meg hajtsad magadat waveboardal ien probléma nincs nézz vidiket róla
2014. febr. 20. 17:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt én értem, és személyesen is láttam már, de attól függetlenül h nem kell levenni.róla a labad, lassabb, fárasztóbb mint a skateboard! Én deszkázom, egyik bnőm waveboardozik, és deszkával minden könnyebb, jobb
2014. febr. 20. 18:05
 3/8 anonim válasza:
"deszkával minden könnyebb, jobb" oh a mennyei deszka vele mindent el lehet érni:P szerintem menj el deszkákat reklámozni egy céghez mert ezzel a szöveggel biztos felvesznek:D
2014. márc. 5. 15:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem épp a kérdésre válaszoltál -_-
2014. márc. 5. 15:40
 5/8 anonim válasza:

Bocsánat akkor válaszolok arra is.

A waveboard szerintem is szar mert hülyén kell mozogni benne+ amiket leirtál.A deszka nekem nem a szivem csücske de az elmegy.A longboard és a cruiser meg jobbak szerintem.

2014. márc. 5. 16:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Tudsz írni privit, uccsó? :D ha igen írj mert kéne rgy kis cruiser-ügy segítség :D
2014. márc. 5. 20:45
 7/8 anonim válasza:
tudok
2014. márc. 6. 16:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Minek van kerék a lábam alatt ha folyton lökdösnöm kell? :D akkor most had álljak rajta és hajtsam...ne kelljen lökdösni
2015. márc. 15. 15:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!