Longboardot vagy waveboardot vegyek?
Igazából gördeszkázni nem tudok. Viszont ez a kettő most eléggé felkeltette az érdeklődésem. Szóval az egyiket mindenképp be szeretném szerezni.
Mindenki véleményére kíváncsi vagyok. Nektek melyik hogy tetszett?
Ha komoly választ akarsz, akkor itt érdeklődj (Zackorhársós Kata Zsófia):
wave.board.blog@gmail.com
Amúgy ez a honlapjuk:
Azért érdekelnek ezek mert érdekesebben, hullámzóan lehet menni velük. Sima deszka annyira nem érdekel, mert nem tükrözni akarok, inkább csak közlekedni vele.
Miért nem ajánlod a longboard-ot kezdőnek?
Illetve már próbáltam a waveboardot és kb fél óra után sikerült vele mennem egy métert.:D Elég nehéznek tűnik, de szerintem tetszeni fog. Csak ne essek vele hasra a városban. A longboard amit ott néztem olyan volt mint egy sima deszka. Úgy tűnt a kerekei nem mozognak x tengelyen.
Annak nem így kellene lennie nem?
A waveboardban két fajta van. Az egyiknél a kerekek 360 fokban körbeforognak, a másiknál rugósan mindig visszaállnak a kerekei. Azt nem tudom megmondani, hogy a hullámzó mozgáshoz melyik a jobb.
Mindenesetre vigyázni kell a vásárlásnál, mert a kínai gyártmányoknak hamar tönkremegy a kerekük. Megéri megbízható helyről beszerezni.
Megjegyzem, a hódeszkánál szintén a hullámmozgás játszik főszerepet (főleg a keménykötésű deszkák alkalmasak a megfelelő hullámmozgás elérésére, de ezeknél is nagyon fontos a minőség).
Hát én körülnéztem egyetlen helyi boltban, magyar webshopokban meg ebay-en is. Végül pestről rendeltem egy jól kinézőt (Spokey Exe). Szerintem jó lesz elsőnek, egyébként se láttam túl nagy kínálatot.
Lonboard-ot is szeretnék, de ahhoz valószínűleg inkább felmegyek pestre, ott van egy jó bolt ahogy olvastam. Az a baj, hogy nem tudom tényleg számít e milyen anyagból készült, milyen a formája meg ilyenek. Szóval hogy elég lenne e netről rendelni olcsóbban, vagy érdemes "helyileg" kiadni rá több tízezer forintot.
Továbbra is várok tanácsokat, akár a használatukhoz is.:)
Szia, hát én nagyon sok ideig waveboardoztam, egy éve váltottam longboardra és sokkal jobban élvezem, ha jó deszkát választasz ezzel is lehet haladni lábletétel nélkül (lásd: https://www.youtube.com/watch?v=BMDxbn5HDf8)
Szerintem a waveboard egy kicsit furcsa, jó élmény, jó vele menni meg minden, de úgy öszintén elég hülyén néz ki...
Kicsit olyan mint ha riszálnád a ---...
1 pont a longboardnak. Longboard témában szívesen segítenek a Hilldancers hungary csoportba. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!