Streetworkout. Saját testsúlyos gyakorlattól lesznek olyan izmosak?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=PO2-DHTABKM&feature=youtu.be
Én súlyzós edzésekben vagyok jártas. De ezeknek a srácoknak irigylésre méltó fizikumuk van. Saját testsúlyos gyakorlatokkal érték el?
Vagy konditerembe is járnak kiegészítésként?
2015. márc. 17. 14:53
1/6 anonim válasza:
a streetworkout nem zárja ki súlymellények, súlyzók stb stb használatát, mindössze nem teremben, hanem streeten kell workoutolni.
2/6 A kérdező kommentje:
Mert kondis fejjel nehéz elképzelni, hogy simán az utcán meg lehet úgy izmosodni.
Mondjuk a lábukat nem láttam. Lehet olyan lábuk van, mint a kishúgomnak.
2015. márc. 18. 07:59
3/6 anonim válasza:
Ahogy írták is, azért mert kint csinálják, még nem jelenti azt, hogy nem használnak súlyokat. Egyébként ha megnézed nem akkorák az izmaik, mint egy testépítőnek, csak nagyon szárazak. Kábé ilyenre lehet magad edzeni saját súllyal és jó kajával.
4/6 Mr. S válasza:
Én közel 8 évig jártam kondi terembe. Már kezdtem unni, ekkor váltottam calisthenic (saját testsúlyos) edzésre. Kb. 1 éve csinálom és meg kell, hogy mondjam nagyon kemény pedig a terembe se pofázni jártam le. Aki ezzel akar foglalkozni sztem hatalmas akaraterőre és kitartásra van szüksége pláne az elején amikor még bénázik. Viszont az tény és való, hogy ez az edzés módszer az erőre és száraz izom tömegre hajt. Ha valakinek a pumpált izmok jönnek be az felejtse el. Én a 173cm magasságomhoz 86kg voltam amikor elkezdtem, most 74kg vagyok de sokkal jobban érzem magam a bőrömben és nem túlzok ha azt mondom jobb erőben is vagyok. Csak ajánlani tudom (talán a legjobb vegyesen lenne a kondival)
5/6 A kérdező kommentje:
ezt sosem értettem. miért gondoljátok azt, hogy felpumpált izmok léteznek? olyan nincs.
akinek 45-50es a karja (izomból) az tud 100 kilóval szériázni fekvenyomásnál. tehát nem annyira felpumpáltak azok az izmok :)
2015. ápr. 17. 10:39
6/6 Mr. S válasza:
Na pont ezt nevezik felpumpált izomnak:) amikor 45-50es kar kell ahhoz, h pl 100kg-al szériázz. A saját súlyos edzésnél kevésbé nagyok az izmok viszont minőségibb és erősebb. Tapasztalatból mondom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!