Lilu40 kérdése:
15 éves vagyok és szeretnék pankrációt tanulni vélemény?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és szeretnék "pankrátor" lenni vagyis csak azt tanulni hallottam olyant hogy van valami HCW itt magyar országon valahol pest környékén sportolok de nem olyan sport ami köze lenne a pankrációihoz ( kézilabda látványtánc) szerintetek érdemes lenne mennem vagy már lekéstem erről és mennyi kb. egy pankráció óra?Előre is köszi a válaszokat2015. márc. 16. 14:36
1/3 anonim válasza:
mehetsz edzésre,a hcw oldalán ott van hogy hol mikor mennyiért.
2/3 anonim válasza:
Mehetsz, de ha mész előtte jól gondold át, hogy tényleg szeretnél e pankrátor lenni vagyis azt tanulni vagy ez csak egy fellángolás, mert ha az akkor teljesen felesleges elcseszni a pénzt meg az időt rá.
3/3 anonim válasza:
Szia. Szerintem menjel el nyugodtan :-)
Én most kezdtem el 26 évesen , igaz én Angliában mivel itt több a lehetőség. De sosem késő :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!