Valaki emlékszik vagy tudja, hogy ki volt André The Giant?
Figyelt kérdés
2015. márc. 13. 19:25
1/11 anonim válasza:
2/11 A kérdező kommentje:
Én nem a google-ra vagyok kiváncsi hanem, hogy más EMBEREK emlékeznek-e.
2015. márc. 13. 19:38
3/11 anonim válasza:
Pankrátor, meg hogy van róla egy díj elnevezve a wrestlemanian... Ezen kívül mást nem tudok róla, mivel nem nézem olyan rég a pankrációt... Pár éve.
Wiki szerint 1993-ban halt meg Párizsban.
4/11 anonim válasza:
Amerikában talán emlékeznek rá az idősebbek... De itthon nem hiszem, hogy nagyon így emlékeznének rá, hogy Ő miket csinált. Annyi hogy régen pankrátor volt, ennyi.
5/11 anonim válasza:
emlékszem,egy akromegáliás óriás pankrátor volt akkora tenyérrel mint egy palacsintasütő.
hogan volt neki a nagy ellenfele és ő tudta először felkapni és földhöz vágni a szörnyet.
bobby hínen volt a menedzsere amikor heel-kedett.
6/11 anonim válasza:
Én tudom ki volt ő, bár még megse születtem mikor meghalt, de szoktam olvasgatni WWEs dolgokat és azokból tudom ki volt ő :)
7/11 anonim válasza:
Hát énsem éltem még mikor megszületett de nagy hatalmas pankrátor volt tavaly wrestlemanian antonio cesaro nyerte meg azt a díjat.
9/11 A kérdező kommentje:
2015. máj. 31. 12:16
10/11 anonim válasza:
Kérdező: Tavaly Cesaro nyerte, idén pedig a Big Show... Szóval a #7 jól írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!