Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek tarthatok így edzést?

Szerintetek tarthatok így edzést?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, 12 éve csinálom a Kyokushin Karatét, illetve 5 évig aikidoztam és utána másfél évig Thai-Boxoltam.

Ebből a Kyokushin Karate a lényeg, hogy fekete öves vagyok belőle, 1 dan.

Most viszont egy darabig nem tudok elmenni Karate edzésre. Amíg nem tudok edzésekre járni, addig arra gondoltunk egy edzőtársammal (aki barna öves), hogy heti 1-2 alkalommal kibérelunk egy iskola tornatermét, és ott egy pár embert bevezetunk a karate világába, azaz edzést tartunk. Szerintetek lehetséges lenne ez hogy mi ketten tartunk edzést? Semmilyen hátulutője nem lehet? Előre is köszönöm! :)

Ui: elnézést a hibákért, a billentyűzetem elromlott, jópár betűt nem ismer fel,ezeket ékezet nélkul írtam le.

2015. márc. 7. 18:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
És mit csinálsz ha lejönnének edzésre úgynevezett "vándorok"?A vándoroknak egy célja van a vándorkodással,hogy legálisan verekedjenek,full contact verekedést provokáljanak az edzővel,vagy a tanítványokkal a sparring,kumite alatt.Most mit tudnál kezdeni három 90 kilós 30-35 éves 15-20 éve boxoló,thai boxoló emberrel kumite alatt?Megölne téged az első,a másik kettőig el sem jutnál.Ennyi idősen neked a versenyzésen,más stílusokba kalandozáson,full contact bunyóban rutin szerzésen kellene agyalnod.
2015. márc. 7. 21:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Elvileg 1 dannal már tudnod kell edzést levezetni. Viszont igazat adok az elöttem hozzászólónak. 16 évesen, hiába vagy sho danos, kiröhögnek. Max válogasd meg, kiknek tartasz edzést, főleg ismerősök jöhetnének számításban. Sensei-ed véleményét és engedélyét is kérd ki.
2015. márc. 8. 11:54
 3/3 anonim ***** válasza:
1-es: Mesélj még ezekről a vándorokról! Kíváncsivá tettél!
2015. márc. 9. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!