Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » A thai box mennyi idő alatt...

A thai box mennyi idő alatt sajátítható el?

Figyelt kérdés
Arra értem, hogyha belém köt egy kigyúrt állat, akkor meg tudjam védeni magam...
2010. febr. 13. 22:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Rengeteg tényezőtől függ : függ tőled , az egyesületedtől , az edződtől , az otthoni gyakorlástól stb .

Ezt így nem lehet megmondani , talán pár hónap .

2010. febr. 14. 08:45
 2/4 anonim válasza:
hát talán fél év alatt bár függ nagyban tőled is am egy mozdulatot a profik is 5 évig gyakorolják hogy tökéletes legyen!!!
2010. febr. 14. 09:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

és nem utolsó sorban függ a kigyúrt állattól is:)

de fél év alatt sokat lehet fejlődni, a technikákat legalábbis megtanulod addigra, az összeset.

aztán minél többet edzzel(évek kérdése) annál jobban fogod tudni használni őket

2010. febr. 14. 17:46
 4/4 anonim válasza:

kó akkor most ,eginn baromságokat irtak az okosok.

1.elöször valamii technikát kell elsajátitanod pl hogy kell ütni rugni mindenhez kilépés kell hajlitott térd feszitett izmok ez elég nehéz.

2.szoknod kell az ütéseket mer ha kidölsz egy pofontol hiába vagy jó.combot mire megszoktam félév volt csak én 75 kilosan egy 90 kilos csávoval nyomtam és 2 napig nem aludtam a combom miatt annyira szar volt.az idegeket ki kell ölni a sípcsontodbol,ütögesd mondjuk vascsövel(:

3.ha nagyábol az alapok megvannak akkor rátérhetsz a formalitásokra pörgö rugás horse kick tornado kick könyökölés stb.

de mindenek ellöt kondidnak jónak kell lennie én majdnem minden este futok másfél ora konditerem 2 ora thaibox kivéve szerda meg hétvége és ez már két évrde elég sok energia italt meg kell majd innod. (:

hajrá.

2010. febr. 24. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!