A thai box mennyi idő alatt sajátítható el?
Rengeteg tényezőtől függ : függ tőled , az egyesületedtől , az edződtől , az otthoni gyakorlástól stb .
Ezt így nem lehet megmondani , talán pár hónap .
és nem utolsó sorban függ a kigyúrt állattól is:)
de fél év alatt sokat lehet fejlődni, a technikákat legalábbis megtanulod addigra, az összeset.
aztán minél többet edzzel(évek kérdése) annál jobban fogod tudni használni őket
kó akkor most ,eginn baromságokat irtak az okosok.
1.elöször valamii technikát kell elsajátitanod pl hogy kell ütni rugni mindenhez kilépés kell hajlitott térd feszitett izmok ez elég nehéz.
2.szoknod kell az ütéseket mer ha kidölsz egy pofontol hiába vagy jó.combot mire megszoktam félév volt csak én 75 kilosan egy 90 kilos csávoval nyomtam és 2 napig nem aludtam a combom miatt annyira szar volt.az idegeket ki kell ölni a sípcsontodbol,ütögesd mondjuk vascsövel(:
3.ha nagyábol az alapok megvannak akkor rátérhetsz a formalitásokra pörgö rugás horse kick tornado kick könyökölés stb.
de mindenek ellöt kondidnak jónak kell lennie én majdnem minden este futok másfél ora konditerem 2 ora thaibox kivéve szerda meg hétvége és ez már két évrde elég sok energia italt meg kell majd innod. (:
hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!