Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mit tegyek, hogy jobb eredmény...

Mit tegyek, hogy jobb eredményt érjek el futásban?

Figyelt kérdés
Nem egyszerű futásról van szó, kb 10-15 kilós öltözékben kell teljesíteni a távot. Az öltözék zárt, vastag anyagú nem légáteresztő így erősen megnehezíti a feladatot. Régen versenyszerűen sportoltam (triatlon) de 5 éve semmilyen sporttevékenységet nem folytattam. Ma 1,63km-t bírtam ilyen körülmények között, erre kb 10 perc kellett. Nem fizikailag fáradtam el, hanem elkezdett szúrni a mellkasom... Úgy gondolom az állóképességre kéne rágyúrjak. A cél 5 km 40 perc alatt. Így nevetségesnek hangzik, de abban az öltözékben nem olyan egyszerű.

2015. febr. 5. 17:58
 1/4 krisi22 válasza:
Én nem értek a sporthoz különösebben, ezért kérlek ne haragudj rám, ha nem tetszene a válasz! Tehát: Azt javaslom, hogy futás közben hallgass zenét! Igen, jól hallottad. Jobb időben sokat futunk tesi órán kint a szabadban és nem ment túl jól, aztán el kezdtem dúdorászni magamban és arra figyeltem fel, hogy megfeledkeztem a fájdalomról! Valami inspiráló zenét ajánlanák pl.: Twisted Sister - I wanna rock. Nekem ez bejött :D Na még 1x, ez nem túl profi válasz, de azért remélem segítettem! :)
2015. febr. 10. 20:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a zöld pacsi :)
2015. febr. 11. 19:08
 3/4 anonim válasza:
a legfontosabb a légzés technika ,és próbáld beosztani az erődet keress egy ritmust ami nem fáraszt ki,no persze jöhet a zene is csak a szerinted megfelelő gyorsaságú
2015. febr. 12. 11:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát elején ismét voltunk futni 4km-t mentünk egész jó idő alatt (a körülményekhez képest) Úgy érzem menni fog a dolog csak vissza kell rázódni. 5 év semmittevés sok idő :)
2015. febr. 12. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!