Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ti mit gondoltok?

Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
A pankrációról lenne szó :) szóval az van hogy amióta volt ez a Túlélő túra, szerintem azóta azért már igazi bunyó megy. Mert valahol néztem ilyen közvetítést, és az volt betervezve, hogy nem Cena-jék nyernek, hanem a vezetőség, de jött Sting, és bumm... Így besértődtek, és azt mondták ennyi erővel miért tervezik be? És elv. nem lesz ilyen.. Hét én nem tudom, de az tény hogy amikor néztem, adott 2-nek vérzett a feje, és 2 meg kórházba került.. De szerintem sokat változott WWE.. Ja meg hallottam az ütéseket. Am élőn voltam, de szerintetek?
2015. jan. 26. 17:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
annyi változott,hogy pörgősebb az előadás és pontosabb a koreográfia,mondjuk a 80as évekhez képest.
2015. jan. 26. 18:49
 12/12 anonim ***** válasza:
magyarban igazi a bunyó,de így unalmasabb is,mint a wwe-ben,ahol a bunyó is megrendezett.
2015. jan. 26. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!