Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ti mit gondoltok?

Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
A pankrációról lenne szó :) szóval az van hogy amióta volt ez a Túlélő túra, szerintem azóta azért már igazi bunyó megy. Mert valahol néztem ilyen közvetítést, és az volt betervezve, hogy nem Cena-jék nyernek, hanem a vezetőség, de jött Sting, és bumm... Így besértődtek, és azt mondták ennyi erővel miért tervezik be? És elv. nem lesz ilyen.. Hét én nem tudom, de az tény hogy amikor néztem, adott 2-nek vérzett a feje, és 2 meg kórházba került.. De szerintem sokat változott WWE.. Ja meg hallottam az ütéseket. Am élőn voltam, de szerintetek?
2015. jan. 26. 17:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
a pankrátorok nagyon profi előadóművészek,de ők is csak emberek és gyakran vannak balesetek.gondoljunk pl arra hogy owen hart vlenül eltörte stone cold nyakát,vagy arra,hogy taker már 1999 ben vissza akart vonulni mert rengeteg meccsen úgy jött ki hogy a színfalak mögött.Stingre meg már évek óta vártak.
2015. jan. 26. 17:59
 2/12 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted nem változott semmi? :D
2015. jan. 26. 18:01
 3/12 anonim ***** válasza:
színfalak mögött (*összeesett).és taker 2002 ben törött kézzel harcolt lesnar ellen.
2015. jan. 26. 18:02
 4/12 anonim ***** válasza:
semmi sem változott szerintem,csak a pankrátorok ahogy sérülnek annál jobban és gyakrabban vannak fájdalmaik.amúgy megvan rendezve 1880 óta.:-)
2015. jan. 26. 18:06
 5/12 A kérdező kommentje:
Ja és majd ha minden igaz mennék pankrátornak, vagyis dívának, de akkor nem megyek ha hamis a verekedés, és szerinted meg érné? Mez elv. a dívák azok keményebbek mint a férfi pankrátorok, szerinted?
2015. jan. 26. 18:06
 6/12 anonim ***** válasza:

és a fájdalmak miatt egyre könnyebben sérülnek .ott van pl lesnar,akin lehet látni hogy az ufc miatt már nem küzd biztonságosan.

pl. lesnar vs cena:amiért pg era(gyerekbarát era)van,a pankrátorok már nem használnak pengéket hogy megvágják az arcukat,de a 2012 extreme ruleson cena arca tiszta vér volt,mert brock véletlenül tényleg véresre verte.

2015. jan. 26. 18:16
 7/12 A kérdező kommentje:
Am szerintem egy kicsit azért változott 1880 óta :D na akk mit gondolsz, gondolsz amit mondtam? Ha még a dívák is olyan kamu verekedés, akk nem megyek... Te mit gondolsz róla? :D
2015. jan. 26. 18:22
 8/12 anonim ***** válasza:

1.a dívák testsúlyukhoz képest elég keményenyek.

2.anyagilag megéri a pankráció,de egészségügyileg nagyon nem(folyamatos utazás,0pihenés, nem látod a családodat,folyamatos műtétek és korai halál a sérülések és műtétek miatt.

2015. jan. 26. 18:23
 9/12 anonim ***** válasza:

itt van egy link,innen mindent meg tudsz.

[link]

2015. jan. 26. 18:37
 10/12 A kérdező kommentje:
Akk szívesen megyek, nem a halál, meg stb.. hanem a verekedés, mivel tanultam önvédelmet, meg nővérem is díva volt ( meghalt :( egy fogás miatt, nem tudta tompítani, de nekem azt mondta (amikor élt) hogy a fizi miatt megéri, és hogy a dívák tényleg vetekednek. Am nagyon szépen köszönöm :) ja és tudom hogy meg van rendezve, de elv. a bunyó nem, cakk néha az eredmények. Nekem már mutatott nővérem ilyen szerződést, és az volt benne, hogy lesz olyan rész amikor még a bunyót is megrendezik, de ez nagyon kevésszer volt :) így mennék :)
2015. jan. 26. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!