Ilyen áron tudtok ennél jobb görkorit? Valakinek van erről tapasztalata? Nem csak sima gurulgatásra szeretném használni, magasabbról leugrani, trükköket csinálni, de azt se komoly szinten, bírná ez darab?
Lemaradt a link. :D
De ajánlok 2-t, ami a minőségüket tekintve jó áron van:
Ebben a két üzletben nézelődj. Ha ugrálásra, trükközésre keresel, a freeskate/urban/slalom görkorik a megfelelők. És nézd meg még a Fila korikat. Azok is nagyon jók.
Ami fontos: ABEC 7-9 csapágy, és keményebb kerekek (84-85A), továbbá a kerekek nagysága 80 mm-es legyen (ne 90mm-es, mint a fitnesz koriké).
Én úgy próbáltam hozzáállni, hogy írta, komolyabb ugrásokat, trükköket szeretne csinálni. Persze trükközni már úgy is lehet, ha egy fitneszről leszereli a féket...
Mondjuk elég nehéz megválaszolni úgy, hogy nem küldte el a linket. Amit meg belinkeltem, elég jó áron van, ezekhez találták ki. Olcsóbbat és jót nem fog találni. Az 5-ös csapággyal sincs baj, meg a 90 mm-es kerekekkel, de én a keményebb kerekekhez ragaszkodnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!