Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ti mit szóltok ahhoz, hogy a...

Ti mit szóltok ahhoz, hogy a színészek dugnak a színpadon? Igaziból. Komoly válaszokat kérek kinek mi a véleménye erről.

Figyelt kérdés
Én gusztustalannak tartom meg a színészet megcsúfolásának. Mi az már, hogy a színészek dugnak a színpadon és erre még büszkkék is? Véleményem szerint ez a kultúra leépülése, mivel ide is begyűrűzött ez az eltorzult liberalizmus.

2014. nov. 2. 14:03
 1/10 Maya Kenedi válasza:
30%
Hat szerintem se normalis! Es ez kinel fordult elo?en meg nem is hallottam ilyenrol
2014. nov. 2. 14:09
 2/10 A kérdező kommentje:
2014. nov. 2. 14:11
 3/10 Maya Kenedi válasza:
40%
Eleg beteg....
2014. nov. 2. 14:14
 4/10 A kérdező kommentje:

This is New World Order!

légy üdvözölve.

2014. nov. 2. 14:26
 5/10 anonim ***** válasza:
44%
Szégyen...
2014. nov. 2. 14:31
 6/10 anonim ***** válasza:
86%
Kedves kérdező, te láttad magát az eladást és a hívatkozott nemi aktust közvetlen közelből ?? Vagy csupán képzelegsz ?
2014. nov. 2. 14:56
 7/10 anonim ***** válasza:
90%

Láttad az előadást? Mert a linken lévő információkból sehol nem derül ki, hogy dugnak, pláne nem az, hogy igaziból. Azt írják, hogy "A szexuális erőszak naturalisztikus ábrázolása miatt az előadás megtekintését kizárólag felnőtt, erős idegzetű nézőinknek ajánljuk", ez meg azt jelenti, ami le van írva, nem többet. Nem értem a felháborodásodat. Csak felnőtteket engednek be az előadásra, őket meg előre figyelmeztetik, mit fognak látni. Nincs ezzel baj, így kell lennie.

Azt sem értem, miért lenne büszke a színész arra, hogy dug a színpadon? Ezt hol olvastad? Arra lehet büszke, hogy a minden bizonnyal nehéz szerepet jól, hitelesen játszotta el, kötve hiszem, hogy másról/többről lenne szó.

A világon nem csak jó dolgok vannak, hanem rosszak, ocsmányak, undorítóak is, de ezeket is mi hozzuk létre, tehát adott esetben beszélhetünk, írhatunk róla. Ha színdarabot, akkor azt. A darab minden bizonnyal arról szól, milyen LEHET az ember. Ezt ábrázolni nem bűn. Megnézni lehet nagyon kényelmetlen, kellemetlen, ha az ember nem akar, nem tud szembenézni azzal, amit lát vagy egyszerűen nem érti meg, amit lát. Tény, hogy az ilyen darabok nem mindenkinek valók.

Az meg, hogy miért kevered bele a liberalizmust, végképp nem értem.

2014. nov. 2. 15:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is kíváncsi lennék rá, hogy itt valóban történik-e szex, vagy ezt csak a kérdező gondolja így. Nem ártana előbb utánajárni...
2014. nov. 2. 15:11
 9/10 anonim ***** válasza:
29%
Köszönhetjük a liberalistáknak.
2014. nov. 2. 22:02
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs benne valódi szex. Ez olyan, mintha a filmen van egy szexjelenet és azt mondanád rá, hogy igaziból dugnak benne. Nem, csak eljátsszák. Ugyanez igaz a színházi előadásra is.
2014. nov. 3. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!