Akik küzdősportot tanulnak, a való életben nem verekedhetnek vagy nem üthetnek meg senkit?
Figyelt kérdés
Akkor sem, ha valaki megakarja késelni vagy csak simán verni?
Köszönöm a válaszokat!
2015. jan. 23. 20:45
1/15 anonim válasza:
Természetesen arról van szó, hogy a küzdősport tanulója ne álljon le az életben szórakozásból kötekedni és verekedni.
2/15 A kérdező kommentje:
És, ha őt akarják megverni, ok nélkül, akkor sem üthet vissza? El kell futnia inkább?
2015. jan. 23. 20:52
3/15 anonim válasza:
Az attól függ. Ha mondjuk teszem azt, 6 éve thai boxolsz és mondjuk a diszkóba odajön hozzád a helyi gyúrós arcba beállós izombika, hogy "Mi va' köccsög, mit nézöl" és elkezd lökdösni, akkor azért kioszthatsz neki 1-2 pofont.
Ha viszont a Kolompár testvérek hárman-négyen betámadnak és mindegyik kezében van egy pillangókés, akkor viszont fuss.
4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :D
2015. jan. 23. 21:02
5/15 anonim válasza:
Szamomra nemnagy orom egy olyat megverni aki eleteben nemtanult bunyozni.Nem a gyengebbekel szemben kell nagyfiunak lenni:)
Persze ha megtamadnak akkor elngedem magamat
6/15 anonim válasza:
Ha jó bunyós vagy, nem nagyon akarnak megverni. A kolompárék se feltétlenül veled fognak szivózni.
7/15 anonim válasza:
Kolompar hozza magaval mind a 7 testveret,mert egyedul nem raj a csavo.Amugy meg Ha valaki bevan pialva vagy drogozva az mindig erosebbnek hiszi magat...
8/15 anonim válasza:
volt olyan, hogy 4 en sétáltunk haza éjszaka és belénk kötött 3 cigány, aztán a szóváltás közben befaralt mellénk 2 zsiguli és a 4ből pillanatok alatt 13 lett.. bátyámmal felcsillant a szemünk, hogy itt a nagy lehetőség, ilyen még nem volt, végre kipróbálhatjuk magunkat, a legnagyobbat fogtam lábsöpréssel a földre vittem, már esés közben megfogtam a kezét, vetődtem vele együtt a földre, majd régi álmom, karfeszítés befogó lábon át reccsenésig húztam... ekkor bevillant, hogy 10, mert ekkor már csak 10 volt talpon cigány előtt, nem biztos, hogy jó dolog a földön feküdni, uh felugrottam, 1 már jött is felém, őt süllyesztett csípődobással meggondolatlanul a tarkójára dobtam,szerencsére nem lett komolyabb baja csak agyrázkódás, utána a maradék 6 mert, közben bátyám is játszott, futásnak eredt... még a kocsikat is otthagyták... másnap mikor meséltük az edzőnek, irigykedve hallgatta, hogy ő is régóta álmodik róla, hogy egyszer ne kelljen elengednie egy feszítést...
9/15 anonim válasza:
Jó story. Meddig tartott kitalálni?:)
10/15 anonim válasza:
Vim vi repellere licere - az erőszakot szabad erőszakkal visszaverni, ezt a jogot a természet biztosítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!