A ju jitsu tényleg nem működik?
Figyelt kérdés
Sokan mondják,hogy kamu és nem ér semmit.Igaz ez?
https://www.youtube.com/watch?v=95WgYeyD3Vw
2015. jan. 2. 23:43
21/25 aikiboxer válasza:
Eddig nem rendészeti elfogó technikákról beszéltél, hanem katonai közelharc-technikákról.
22/25 anonim válasza:
Tegnap 23:04-kor írtam a "katonai krav-maga" kapcsán a véleményemet a katonai közelharcról. Aztán jött a rendőröknek oktatott technikákkal kapcsolatban néhány gondolat, illetve kérdés. Ma ezt a gondolatmenetet folytattam, de eleve abból indult a dolog, hogy Kelemen mester rendőröket oktat, szerintetek varázslásra.
23/25 aikiboxer válasza:
Én egy szót se szóltam a varázslásról.
Csak annyit mondtam, hogy az, hogy valaki katonákat/rendőröket tanít, még nem jelenti azt, hogy a stílusa alkalmas erre vagy a legjobb erre. Csak hogy jókor volt jó helyen.
24/25 sensei165 válasza:
Sok hozzászóló tényleg amatőr. De valóban a ju jitsu nagyon hatásos, de ez embertől függ. Shihan Cseh István a Turán-Jitsu alapítójánál ajánlanák egy szemináriumot, vagy edzést minden kételkedőnek. És az után szeetnék véleményt hallani. :)
25/25 sensei165 válasza:
Sok hozzászóló tényleg amatőr. De valóban a ju jitsu nagyon hatásos, de ez embertől függ. Shihan Cseh István a Turán-Jitsu alapítójánál ajánlanák egy szemináriumot, vagy edzést minden kételkedőnek. És az után szeretnék véleményt hallani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!