Milyen küzdősportot ajánlanátok egy kicsi és gyenge lánynak?
Szerintem Aikiboxernek és 67%-osnak is megvannak a komoly részigazságaik.
Azt én sem szeretném, hogy egy 50 kilós nő telibe verje az orrom vagy akár az állam. Alighanem ki lehet ütni egy 90 kilós embert is, orr eltöréséhez még box tudás sem kell, betalált ütéshez már igen.
A nők viperahasználatával egyébként 100%-osan egyetértek, csak tudja olyan szinten használni, hogy ne vegyék el tőlük.
Köszönöm az újabb válaszokat is:) A 10esnek annyit, hogy az aerobicot pont próbáltam de hamar rájöttem, hogy a rózsaszín topban való ugrándozás valahogy nem az én világom. Ami pedig az arc szétverését illeti, azzal akkor van bajom, ha maradandó, tehát jó néhány napig, vagy netán örökre látszik, és azt továbbra sem szeretném.
Ami a viperát illeti, jó ötletnek hangzik, de tényleg reális az esélye annak, hogy ha esetleg megtámadnak, pont lesz nálam egy?
Nem eszközhasználatra irányult oké, ez igaz. De pusztakézzel pedig sehogy sem fogja megvédeni magát. Ha feltesznek egy kérdést, hogy " 6 és 8, az alábbiak közül melyik a páratlan szám?" Akkor jogosan fogjuk azt válaszolni, hogy 7.
"Azt én sem szeretném, hogy egy 50 kilós nő telibe verje az orrom vagy akár az állam. Alighanem ki lehet ütni egy 90 kilós embert is, orr eltöréséhez még box tudás sem kell, betalált ütéshez már igen."
Tökmindegy akkor a támadó vérző orral erőszakolja meg.
"A nők viperahasználatával egyébként 100%-osan egyetértek, csak tudja olyan szinten használni, hogy ne vegyék el tőlük."
Tudni fogja használni, HA eljár eskrima vagy kali edzésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!