"Gettó" gyúrok szerintetek ez nem rossz eredmény?
Figyelt kérdés
Szóval azt mondjátok, hogy otthon nem lehet magadat rendessen kigyúrni. Szerintem nem a gettó gyúrással többet elértem mint az edző terembe. 185 centi vagyok és 82 kiló és 95 kilót kinyomok fekve szóval kérdem én minek edző terem? nem budy builderek véleményét kérem.2010. jan. 27. 17:28
21/27 anonim válasza:
jah én 190cm magas 83Kg vagyok:) hasízomra hogy lehet jobban gyurni mert haspadon gyurok a fejem már a foldön van de azon is 180at csinálok ha valami nehezet emelnék közbe a nyakamhoz azzal nehezítem?
22/27 anonim válasza:
a gyuráshoz idő ,pénz, akarat kell ha ez nincs meg akkor else kezd
23/27 colic válasza:
nemtom...a terembe ottvagy..agyilag is..itthon szól a nagyi, apu tesó..jön a póstás..csomó zavaró tényező..persze ha otthon megvannak az alapvető gépek..fasza minden...de edzés 30% a többi téplálkozás... több éve foglalkozom a test edzésével..és itt nem a testépítésről van szó..hanem a testedzés.. domináns, nagytónusu szálás izom.. az edzőterem jobb hiddel...
24/27 anonim válasza:
Én is otthon gyúrok, és én is haladok:D . Nem értem minek a terem, mikor otthon annyit gyúrsz INGYEN, a mennyit cask akarsz. További sok sikert
25/27 anonim válasza:
Az gyakorlatilag ku.va mindegy hogy edzőterembe jársz vagy otthon edzel, attól függ mennyire és hogyan terheled az izmaidat, valamint hogy jól táplálkozol e.
26/27 Petro's válasza:
Sziasztok!
Érdekelne, hogy azt az általad is írt csodás eredményeket milyen úton érted el? Csak is kizárólag saját testsúlyos edzéssel és kőkemény diétával, fehérje kúrával esetleg izomnövelő szerekkel? Én elkezdtem a fegyencedzés első könyvét és én is hasonló eredményeket szeretnék elérni mint te, de nem szeretnék a marhapöröltről vagy egyéb hizlaló dolgokról lemondani és izomnövelő porokat, szereket sem, de diétázni sem. Mindent ugyan úgy mit eddig csak annyi kölömbséggel, hogy naponta egy órát edzek a saját testsúlyommal. Szerintetek így is sikerülhet?
27/27 anonim válasza:
Én korábban sima fitnessel foglalkoztam otthon. Mióta követik a családban a példámat, kitalálta mindenki, hogy sportolni fognak. Azóta faterom beszerzett néhány súlyt és egy fekpadot. Lassan én is felhagyok a konditeremmel, mert már unalmas, hogy a köredzést nem tudom végigcsinálni rendesen, mert megy a duma mindeki között, a gépeken meg csak a törülköző lóg. Nekem tempóra van szükségem, nem akadályra. Úgyhogy már csak a peck-deck hiányzik amit beszerzünk és itthon gyúrok én is. Sok energia megy el a feljárkálással is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!