"Gettó" gyúrok szerintetek ez nem rossz eredmény?
Hányszor nyomod ki?
Annyit én is kinyomok kb 3x fekve, de még állva is pedig 10 centivel alacsonyabb vagyok és 85 kilo és még életembe nem gyurtam..
Tulajdonképpen most mire is vered magad?
Nekem az esett le, hogy aki terembe jár, az mekkora egy sz*r. Nem lehet, hogy egyszerűen csak irigy vagy amiatt, mert terembe járnak?
Képzeld, én sem terembe járok. Birkózom, és ott van lehetőségem arra, hogy az edzés előtt, netán után, olykor közben is erősítsek egy kicsit. Megtehetném, hogy lemegyek terembe, de engem valahogy idegesítenek a kokszos ge*ik.
Mi van, ha kinyomsz 95-öt?
Én is kinyomom, és valahogy nem verem a nyálamat erre.
Kíváncsi lennék, hogy a karod mekkora...Fekve könnyebb nyomni, mint mondjuk bicepszezni. =)
Jajj, netharcos. =D
Nem, nem általánosítottam.
Csupán engem idegesít a konditerem. Nem mondom, hogy nem voltam, és nem nézek be olykor, ha hívnak, de nem szeretem.
És valóban, vannak olyan emberek, akik a fehérjén kívül semmit se szednek, vagy még azt se. Azokat tisztelem is, mert ezt a sportot választották, és a tiszta izomtömeg növelésre mennek. De a kokszosokkal a f*szom tele van, lengetik a karjukat, feszítenek...És kb. 5 perc alatt úgy bedurrannak, hogy utána mozdulni se tudnak. Őket ítélem el.
Te meg majd akkor legyél okos, ha elsajátítottad az anyanyelved.;D
1, Attól függ, hogy mennyi idő alatt érted el.
2, Én soha nem mondtam, hogy otthon nem lehet magadat gyúrni. Pénztárca, de méginkább hely kérdése a dolog.
3, Edző terem azoknak kell édes bogaram, akik mondjuk nem tehetik meg, hogy otthon eddzenek a fentebb említett, vagy egyéb okok miatt. Neked így esik jól, másoknak úgy. Az is, ha úgy vesszük, egy közösségi hely, ahol edzés mellett tudnak beszélgetni másokkal. Képzeld, van, akinek ez jön be. Neked pont nem.
Nem vagyok bOdy builder, és én magam sem gyúrok, de ahogy elnézem mégis tovább jutottam gondolati szinten az ezzel kapcsolatos dolgokban :P (ha már úgyis megy a mellveregetés;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!