Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » "Gettó" gyúrok szerintetek ez...

"Gettó" gyúrok szerintetek ez nem rossz eredmény?

Figyelt kérdés
Szóval azt mondjátok, hogy otthon nem lehet magadat rendessen kigyúrni. Szerintem nem a gettó gyúrással többet elértem mint az edző terembe. 185 centi vagyok és 82 kiló és 95 kilót kinyomok fekve szóval kérdem én minek edző terem? nem budy builderek véleményét kérem.
2010. jan. 27. 17:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Soha senki nem írta azt itt, hogy otthon nem lehet edzeni. Ha te tudsz otthon fekvenyomni, meg letolni, meg bicepszezni, akkor van fekpad, meg csigás gép, meg súlyzók stb. Annak szoktam írni, hogy járjon terembe, aki megkérdezi, hogy ha "gyúr" otthon úgy, hogy 100 fekvőtámasz, meg 100 felülés, akkor az jó-e!?

Ha van mivel akkor lehet otthon is. Én szeretem a termet, 100 féle gép van, sokkal izoláltabban tudom megdolgoztatni mindenemet, mint otthon mondjuk egy fekpaddal meg néhány súlyzóval. Másrészről inspirál ha látok másokat keményen edzeni, és az is fontos, hogy van aki segítsen ha kell!

A csávó meg aki koxos gexcizett... meg így a koxos úgy a kokszos... hát nem tudom... a birkózókba is bele tudnék kötni, ha általánosítani akarnék.

Én hatalmas terembe járok, van vagy 500nm, de kb. 3 ember van az 1000-ből aki tényleg egy idióta... de ennek semmi köze a koxhoz.

2010. jan. 28. 03:20
 12/27 anonim ***** válasza:
Elöttem szólónak igaza van, a kérdező szavaiból meg az irigység és a kisebbségi komplexus dől. Ide írsz 3 adatot és erre habos a nyálad? Mutasd mennyire vagy szálkás ha 5 % os testzsírral vagy 82 kiló akkor térdre borulok elötted! A birkózó srácnak: én is bejártam birkozó edzésre ahogy te konditerembe de nem általánosítottam hogy ott mindenki b*zi gondolj csak egy parter helyzetre.
2010. jan. 28. 10:53
 13/27 A kérdező kommentje:
Mégegyszer elmondom nem játszom a pofám erre ezt az eredményt súlyzok nélkül semmi nélkül értem el. És csak néha teszteltem le, hogy mennyit is bírok terembe amúgy igen a szálkásabb emberek közé tartozok--- ha valaki kíváncsi, hogy mi is az a gettó gyúrás az írja be youtube-ra, hogy getto gym
2010. jan. 28. 15:11
 14/27 A kérdező kommentje:
És amúgy az utolsó ember kommentje :D hát nem is tudom kinek van kisebbségi komplexusa. És ki az irigy mert nekem ő nagyon annak tűnt :D szóval nem kell a nyál verés mert te pont azt csinálod
2010. jan. 28. 15:14
 15/27 anonim ***** válasza:
39%
Látom gond van az értő olvasással, ha nem lett volna világos arra céloztam, hogy egy utolsó csóró proli vagy valami koszfészek faluból, és szúrja a szemed hogy mások megengedhetnek olyanokat maguknak amit te nem, ezért preferálod hogy milyen jó játszótéren lógni meg lámpákon mint ahogy az értelmes videókban látod. Ha azon a játszótéren csinálná valamelyik idétlen a majomkodását ahova a kislányomat szoktam vinni úgy b*sznám ki onnan hogy tényleg valamelyik fán lógna utána!
2010. jan. 28. 23:41
 16/27 anonim ***** válasza:
Nem rossz, de azért ettől még senki nem fog hasraesni. Egyébként szériákba nyomod ki a 95-öt vagy csak egyet kettőt?
2010. jan. 29. 10:59
 17/27 anonim ***** válasza:
30%

attól függ mi a célod..ezt mi nem tudjuk eldönteni,vannak olyyan barátaim akik 200 felett nyomnak,nekik ez a céljuk,ha ara célzol,hogy gyengébb vagy e mint az átlag,akkor természetesen nem.

jó erőbe vagy,biztosan jó a genetikád,én a helyedbe továbbfejleszteném ezt és vennék terembérletet

[link]

2010. jan. 29. 12:58
 18/27 A kérdező kommentje:
utolsó szemét ládának a kommentjére:D. Neked ki van nyalva a segged nem érzed át más helyzetét tehát nem is vagyok kíváncsi a véleményedre. A többieknek meg köszönöm a jót és a rosszat is. Amúgy igen a 95 az széria 4* 5 max. És nem vagyok féltékeny egy gyúró termesre és nem is ítélem el őket. Én csak azt mondom, hogy nem kell olyan sok pénz a jó erőn léthez. És 200 kilót nem szeretnék kinyomni mert minek ? a testsúlyom hoz ez talán jó. Na kösz
2010. jan. 29. 17:10
 19/27 anonim ***** válasza:

ne haragudj, de 5 még nem igazán széria...

am kedves kérdező, tényleg az jön le a hsz-eidből, hogy van egy enyhe kisebbségi komplexusod..

2010. ápr. 9. 19:34
 20/27 anonim válasza:

én 18 éves vagyok 15kg val vállazok de nem sulyzó mert nem költök ilyen dogokra nem akarom kidobni rá a pénzt mert az nekem csak egy darab vas én vödörbe engedek vizet és azt szoktam emelgetni utánna sulyzóval már könyebb

és nagyon jó formás vállakat lehet vele szerezni nem muszály konditerembe járni én is járnák haverokkal elmenni beszélgetni stb... csak sajnálom rá a pénz és inkább itthon gyurok vagy erősítem magam:D

2010. aug. 9. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!