"Gettó" gyúrok szerintetek ez nem rossz eredmény?
Soha senki nem írta azt itt, hogy otthon nem lehet edzeni. Ha te tudsz otthon fekvenyomni, meg letolni, meg bicepszezni, akkor van fekpad, meg csigás gép, meg súlyzók stb. Annak szoktam írni, hogy járjon terembe, aki megkérdezi, hogy ha "gyúr" otthon úgy, hogy 100 fekvőtámasz, meg 100 felülés, akkor az jó-e!?
Ha van mivel akkor lehet otthon is. Én szeretem a termet, 100 féle gép van, sokkal izoláltabban tudom megdolgoztatni mindenemet, mint otthon mondjuk egy fekpaddal meg néhány súlyzóval. Másrészről inspirál ha látok másokat keményen edzeni, és az is fontos, hogy van aki segítsen ha kell!
A csávó meg aki koxos gexcizett... meg így a koxos úgy a kokszos... hát nem tudom... a birkózókba is bele tudnék kötni, ha általánosítani akarnék.
Én hatalmas terembe járok, van vagy 500nm, de kb. 3 ember van az 1000-ből aki tényleg egy idióta... de ennek semmi köze a koxhoz.
attól függ mi a célod..ezt mi nem tudjuk eldönteni,vannak olyyan barátaim akik 200 felett nyomnak,nekik ez a céljuk,ha ara célzol,hogy gyengébb vagy e mint az átlag,akkor természetesen nem.
jó erőbe vagy,biztosan jó a genetikád,én a helyedbe továbbfejleszteném ezt és vennék terembérletet
ne haragudj, de 5 még nem igazán széria...
am kedves kérdező, tényleg az jön le a hsz-eidből, hogy van egy enyhe kisebbségi komplexusod..
én 18 éves vagyok 15kg val vállazok de nem sulyzó mert nem költök ilyen dogokra nem akarom kidobni rá a pénzt mert az nekem csak egy darab vas én vödörbe engedek vizet és azt szoktam emelgetni utánna sulyzóval már könyebb
és nagyon jó formás vállakat lehet vele szerezni nem muszály konditerembe járni én is járnák haverokkal elmenni beszélgetni stb... csak sajnálom rá a pénz és inkább itthon gyurok vagy erősítem magam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!