Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogy legyek gyorsabb? ütésbe...

Dávid.55. kérdése:

Hogy legyek gyorsabb? ütésbe rugásba . Stb?

Figyelt kérdés
hogyan tudom fejleszteni magamat hogy gyorsabban reagáljak pl egy ütésre vagy egy rugásra és hogyan üssek gyorsabban meg rugjak illetve hajoljak el ? 181cm és 72-3 kg vagyok
2014. okt. 25. 20:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Kontrollerrel told, ne billentyűzeten!
2014. okt. 25. 20:53
 2/7 A kérdező kommentje:
haha vicces -.- komolyan kérdeztem küzdősportot üzök és azért lennék kiváncsi
2014. okt. 25. 21:02
 3/7 anonim válasza:

Gyakorolni kell.

Játssz labdajátékokat, elvileg fejleszti a reflexeket.

2014. okt. 25. 21:24
 4/7 anonim ***** válasza:

talpas reflexlabdát vegyél otthonra.

ha nem hajolsz ki pofánver,ha nem elég gyors az ütésed nem találod el,ha elvéted a ritmust mellé ütsz.

ilyen-

http://www.youtube.com/watch?v=APqvqiUWPpo&feature=related

rúgás közbeni elhajláshoz meg tanulmányozd a francia boxolók rúgástechnikáját.

rúgás közben a tartóláb be van hajlítva így jobb a stabilitás a felsőtest pedig ki van véve közben ütőtávból,nem marad egyenesen mint kyoban tájboxban.

2014. okt. 25. 22:46
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsó 2 válaszolónak :)
2014. okt. 26. 08:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Keress fel egy küzdősport edzőt,barátkozz össze vele,az edzésen legyél nagyon szorgalmas.nekem bevált 2 év karate edzés után danos lettem volna csak nem volt pénz az övvizsgára.és ezért fekete övesek ellen vagyok fehér öves létemre.
2014. okt. 26. 10:28
 7/7 anonim ***** válasza:

1. válaszoló XD

A hatost meg tudod ki hiszi el...

Amúgy gyorsabban ütést és rúgást egyszerű ismétléses gyakorlással sajátíthatod el. Találj valamit amit naphosszat üthetsz rúghatsz és állj neki. Szépen lassan fejlődni fog a sebességed.

A kitérést pedig nem tudom sajnos. Ahhoz kéne minimum még 1 valaki. Ha valaki mégis tudja a megoldást arra kíváncsi lennék :)

Sok kitartást és eredményes edzést kívánok :)

2015. jan. 16. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!