Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mi a véleményetek erről az íjról?

Mi a véleményetek erről az íjról?

Figyelt kérdés

Kezdő íjász vagyok és voltam a Csodaszarvasban, hogy ajánljanak íjat. A 4ből ez tűnt a legszimpibbnek: [link]

Ki is próbáltam: erősségre jónak tűnik, bár egy kicsit nehezen tartom bal karral, de az megoldható erősítéssel... Viszont félek, hogy a minősége esetleg nem megfelelő és hamar tönkremegy majd, vagy vannak olyan hátrányai, ami kipróbálás alapján nem vehető észre (nagyon csap vagy félrehord). Akinek van SAJÁT TAPASZTALATA a cég termékeiről, az írja már meg!

2014. okt. 22. 18:02
 1/2 Levente(kislevi) válasza:
Jó íj,én íjászkodom és ez szerintem amatőrnek nehéz,de hanem amatőr vagy akkor ez pont jó íj.Nekem kicsit jobb van,"de nem dicsekedni akarok vele" én nem kezdő és nem is közepes vagyok hanem haladó.
2014. okt. 22. 19:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtatást! Konkrétan amit nekem a kezembe adtak az 26-28# körül volt az eladó szerint.
2014. okt. 23. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!