Mi a véleményetek erről az íjról? FONTOS!
Az íj : [link]
Mi a véleményetek róla, megéri megvenni egy teljesen kezdő részére ?
13 éves vagyok 40 kg ! Értelmes válaszokat kérek ! Tényleg fontos !
Most te ezt komolyan gondolod??
Olyan mint ha tesco-s bicajt vennél...
20# egy 5 éves kislánynak való vegyél inkább normálisat vagy ilyen szinten kötelező kidobni ennyi pénzt? Ez csak játék kategória...
Ilyen olcsón csak ezeket az íjakat kapod meg :( Esetleg használt íjak között tudsz még válogatni: Kassai, Gelencsér stb...
Ha van a közeledben olyan, aki íjászkodik, akkor menj el hozzá és kérj tanácsot, próbáld ki az íját stb....
itt tudsz nézelődni: [link]
Ha nincs rá pénzed faragsz magadnak egy íjat és elszórakozol azzal-,- vagy meg apucit megkéred hogy vigyen el egy íjjászboltba vagy hogy mennyetek el olyan helyre ahol kitudod próbálni...
én 13 évesen nem a gyk-n fárasztottam az embereket hogy akkor mutass jobbat meg olcsóbbat, hanem haverokkal kimentünk az erdőbe és csináltunk magunknak saját íjat. Ilyen nehéz ez komolyan vagy csak a minecraftban akarsz craftolni magadnak egyet?? Ennyi pénzért olyat kapsz ami használható a kert végében szórakozásra... Gyűjtsél még, várd meg a ballagást vagy mindent azonnal szeretnél??
Lehet hogy már unod de, még egy íjat találtam ami talán még beleférne a keretembe : [link]
Használtat nem akarok venni mert annyira nem bízom abban hogy sokáig bírná egy használt dolog! Szóval kérlek szépen nézd meg a most kilinkelt íjat ! Nem akarom hogy rosszat vegyek ! Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!