Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az íjról? FONTOS!

Figyelt kérdés

Az íj : [link]

Mi a véleményetek róla, megéri megvenni egy teljesen kezdő részére ?

13 éves vagyok 40 kg ! Értelmes válaszokat kérek ! Tényleg fontos !

2013. júl. 21. 19:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !
2013. júl. 24. 15:29
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát ez már sokkal jobb de döntsd el hogy reflex íjat akarsz vagy hagyományosat. Kassai íjakat csak a hozzá nem értők javasolnak. Nem rosszak de nagyon drágák. Ha hagyományosat akarsz mindenképp lamináltat vegyél, nekem műgyanta volt és eltört (28500ft volt), szóval rakj még valamennyit a keretedhez.
2013. júl. 24. 16:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Néztem neked gyerek íjat, 30# 26"-on ilyennel nagyon kényelmes lenne lőnöd és csak 12500ft [link] , egy nyílvesszőt pedig 950ft-ét ad.
2013. júl. 24. 17:16
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, és köszönöm h keresgéltél. Nekem eddig ezek a reflex íjak tetszenek, szóval szerintem egy ilyesmit fogok venni :D De mégegyszer Köszönöm mindenkinek !
2013. júl. 24. 17:46
 15/15 MrHard ***** válasza:
Bocs, hogy nem hozzáértőként mertem javasolni a Kassai íjat, ami sztem egyáltalán nem rossz, de, ha jól tudom, akkor írtam más javaslatot is, én kis tudatlan.......
2013. júl. 25. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!