Hegy-illetve sziklamászás? (bővebben lent)
van itt valaki aki mászik? ahhoz h hegyet másszak szükséges h előtte falat másszak? későn kezdeném ha most (18) kezdeném?
Hol lehet szikla vagy hegymászást tanulni? de teljesen kezdő vagyok, karizom alig...
18/L
Egyáltalán nincs késő. Falat mászni érdemes lenne elkezdeni, de attól függ, h a hegymászás melyik válfajába szeretsz bele (alpinizmus, szikla/jégmászás...). Én nem vagyok egy fene nagy pro, de mászkálok ha tehetem :) Ha van még kérdésed szívesen válaszolok.
22/F
Köszi! :D hááát igazság szerint nem tudom azt sem, hogy mi az az alpinizmus meg a jégmászás.. jó mondjuk azt még úgy sejtem, hogy mi lehet de a másik...
(mondom én h kezdő vagyok...:D)
Szia! Tudom, hogy rég írtad ki a kérdést bocsi, de végülis elkezdted? Mennyibe kerül? Én is szeretnék sziklát mászni csak nincs kitől érdeklődjek ugyhogy örülnék egy kis segítségnek.:)
17/L
szia nem :D illetve eddig 2x voltam de csak ugy tanár nélkül, magamnak másztam..ill szenvedtem.. de jó, ha csak ugy mászogatni akarsz körbe, akkor ajánlom a móricz és a gellért tér közt egy kis utcában 400 ft ért du 5től egyig lehet mászni, + kaptam ismerőstől tippeket... 2.kerület klébersberg kuno iskola=bazinagy mászófal, 2 edző, 1100ft/alkalom... asszem. én lehet h lenézek vmikor.
Jah és mindez Budapest. nemtudom, Bpi vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!