Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ha egyedül edzessz valami...

Ha egyedül edzessz valami látványosabb (parkour, freerun, calisthenics) sportot és sokan látnak nem érzed magad hülyén?

Figyelt kérdés

én ezen sosem tudtam felülkerekedni, most is így kimennék, gyakorolni szaltókat, ha csak fél órára fűre, de a legjobb hely ahol tudok ott sok ember is van..

ha csak lenne még egy ember akivel tudnék ketten akkor ez nem lenne, de mivel én valami miatt introvertált típus vagyok, nagyon nehezen találok ilyet

21f

2014. okt. 11. 15:17
 1/1 anonim válasza:
Amit én csinálok, azt még talán atlétikának sem nevezném. Néha szoktam kézen állni, meg (nem tudom hogyan nevezik) előre futva kézenállásból átlendülni. Ha még ez össze is jön, az szerintem tök menő, de nagyobb, ismeretlen tömegben én sem szívesen csinálom. Szóval igen, olyan érzésem van, hogy az emberek engem néznek, és gondolkodnak, hogy mit művelek.
2014. okt. 21. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!