8 km futás 43 perc alatt jónak számít?
Figyelt kérdés
2014. szept. 2. 19:11
1/10 A kérdező kommentje:
Bokszolok, edzésen nem futunk csak 4 kmert az edző azt mondja h jó az időnk, most vakáció van 2 hétig nincs edzés ezért magam kell futnom csak meg akarom tudni h ez elég jónak számít e és szerintetek 1 bokszolónak hány kmert kéne tudni lefutnia?
2014. szept. 2. 19:26
2/10 anonim válasza:
nem rossz, elég jó. Átlagemberhez viszonyítva főleg.
3/10 anonim válasza:
ez egy átlag szint.
kocogás, és az erőteljesebb futás között van valahol.
ettől jobban majd ha megy, akkor azok már jobb eredmények lesznek.
4/10 A kérdező kommentje:
Tudtam volna gyorsabban is ha akarok csak kocogni akartam úgy h ne erőltessem meg magam nagyon igazából szinte el se fáradtam a végére még nyomtam utána pár sprintet is meg az utolsó kört is gyorsabban futottam. Majd megmérem azt is h milyen amikor nem csak nyugodtan kocogok hanem kicsit gyorsabban.
2014. szept. 2. 20:47
5/10 A kérdező kommentje:
Ahhoz képest jó szerintem, h nyár elején csak 4 kört bírtam futni azt is nagyon nehezen.
2014. szept. 2. 20:49
6/10 aikiboxer válasza:
Teljesen normális a sebességed. A bokszhoz szerintem az intervallum futás illik a legjobban, azaz iktass be sprinteket időközönként.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet és a válaszokat is.
2014. szept. 3. 15:03
8/10 anonim válasza:
megkérdezhetem, hogy mióta boxolsz és hogy mennyi idős vagy?:)
9/10 A kérdező kommentje:
A bokszban kezdő vagyok 4 hónapja kb és 17 vagyok amúgy ez miért fontos neked?
2014. szept. 4. 23:12
10/10 anonim válasza:
Azért kérdezte, mert nem mindegy hogy mikor kezdted és hány éves vagy. Így könnyebb kiszámítani, hogy jó-e az eredményed. pl: 17 éves vagy, de már jó pár éve pokszolsz, akkor az a 8 km nagyon is kevés....de ha mondjuk 30 vagy, és 1 hónapja bokszolsz, akkor szuper teljesítmény. Remélem ez így érthető.:). Egyébként én 2 éve bokszolok, 15 vagyok, 7 km-nél járok.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!