Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Minek küldenek boksz edzésre,...

Minek küldenek boksz edzésre, ha önvédelmet akarok?

Figyelt kérdés

Komolyan miért írja ide a sok "okos" fórumozó, hogy menjél bokszolni, ha övédelemet akarsz?

Egyrész az utcán van rúgás meg földharc, dulakodás is, meg rúgdosás.

Másrészt meg tele van cigánnyal egy boksz edzés!

Hát kösz pont nem olyan sz@***r helyre menni azok közé, akiktől megakarom védeni magamat...

Szerintem az MMA edzés sokkal többet ér, de leginkább egy harcművészet, ami jó az utcára!

2014. szept. 1. 18:57
1 2
 11/13 anonim válasza:

nem bírom a rasszistákat...

a box, az MMA alapjainak felel meg kb.

szerintem is menj boxolni, és később válts át, én is ezt tettem

2014. szept. 4. 15:02
 12/13 anonim ***** válasza:
Azok a romák legalább eljárnak nem úgy mint te. Amúgy a magyarba is van annyi rossz. Ha meg bokszolnál akkor először is megtanulnál ütni rendesen. Nem olyan egyszerű az. Az ilyen mma-ban sok felé szakad a dolog, tehát neked tudni kell ütni, rúgni, térdelni, könyökölni, birkozni. Na most a boxon meg csak ütni kell megtanulni, de azt jól megtanulod. Nem csak belekapsz mindenbe aztán semmit nem tudsz. Boksz meg igen is jó önvédelemre, mert ha adsz valakinek egy nagy állast az minimum ki fog terülni.
2014. szept. 4. 18:56
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

A boksznál és birkózásnál nem igen van hatékonyabb küzdőstílus. Az ilyen karate, kung-fu, aikido, ninjutsu az pedig kutyafasza, semmit sem ér.

Az MMA oktatás itthon még nagyon gyerekcipőben jár, magyarul az esetek igen nagy többségében (persze néhány kivételtől eltekintve) szar.

2014. szept. 5. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!