1/7 anonim válasza:
A birkózás nagyon jó alap, a karatéról már megoszlanak a véleméynek én inkább az ökölvívást ajánlanám.
2/7 anonim válasza:
vagy muay-thai....Box az nagyon jo de rugni is tudni kell a ketrecbe
3/7 anonim válasza:
A birkózás tökéletes választás MMA-hoz, na de mellé karate? Na ne viccelődj velem! Te tisztában vagy vele, hogy hazánkban milyen ratyi színvonalon oktatják a karatét? Egy-két jó kyokushin és ashihara egyesületet kivéve minden karate klub nevetséges!
Birkózás mellé ökölvívást vagy thai boxot javaslok!
#USBORNE
4/7 anonim válasza:
Az ilyen kérdések mögött mindig a pofánveréstől való félelem húzódik meg.
5/7 A kérdező kommentje:
Már egy ideje karatézom,és gondoltam,hogy el kéne kezdenem birkózni is.De azért ér valamit ez,hogy karatézok/karatéztam?
2014. aug. 23. 19:18
6/7 anonim válasza:
Igen, valamit ér! Van valamennyi küzdelmi rutinod, de ennyi!
#USBORNE
7/7 anonim válasza:
ha elég ideje csinálod és már faszán tudsz rúgni, a tested fel van edzve akkor boxal kiegészítve nem lesz az rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!