Vélemény erről? PRESTIGIO MULTIPHONE 5453 Mobiltelefon?
Figyelt kérdés
Ennyi lenne. Írjatok légyszíves! :)2014. aug. 23. 13:41
1/3 perszeferenc válasza:
Hello! Itt van néhány felhasználói tapasztalat. :)
2/3 anonim válasza:
én imádom!!!! 1 hete vettem meg a media-ban és nincs panaszom! dolgozik benne a 4 proci nagyon gyors..és ennyi pénzért ilyet telefont! ajánlom mindenkinek. :) hagyjátok a sok drága sony-t és samsung-ot csak a márkáért kell fizetni! ez is ugyanannyit tud mint egy 70 ezer ft-s drága márkás teló!!!!!! szóval király a telefon ;)
3/3 Telefónia válasza:
Helló! Én azért az előttem szóló, tanácsát nem igen fogadnám meg. Én is vettem egy ilyen telefont, mert az edigital nem egészen 40.000 Ft-ért odaadta. Nem véletlen ennyi, Nekem 5 nap alatt 3 db volt cserélve. Alapból nagy baja nem volt, de sok apró idegesítő probléma igen. Kedves előttem szóló! A márkás telefonok nem csak a név miatt drágák, hanem azért ott a minőség is rendben van. A helyedben inkább választottam volna mást, bár gondolom már megvetted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!