Melyiket válasszam? Huawei Ascend Mate, Prestigio Multiphone 5400 DUO vagy Samsung Galaxy S III?
Helló pont ilyen szarokat akarsz venni ezek nem Telefonok ezek selejtek egyik sem jó én ezeket írom
Nokia Lumia 520
Nokia Lumia 525
Nokia Lumia 620
Nokia Lumia 625
Nokia Lumia 720
Nokia Lumia 820
Nokia Lumia 920
Nokia Lumia 925
Nokia Lumia 1320
Lg Optimus L7/2
Lg Optimus L9/2
Lg Optimus F6
Lg Optimus 4X HD
Lg Optimus Nexus 4
Htc Desire 300
Htc Desire 500
Htc Desire 700
Htc 8X
Apple Iphone 4
Apple Iphone 4s
ezek a Telefonok ezek olyan árban vannak kb mint amit felsoroltál ezek közül válasz. A Nokia Lumia 1320 akkora mint a Huawei Ascend Mate csak sokkal jobb minőségben árban meg, kb annyi Max pár ezer forintal több de meg éri. Ingyen Gps amihez internet sem kell több színben van cserélhető a hátlap több féle színben tudsz válogatni a csempe színeit is tudod válogatni és a csempe méretét is tudod variálni de ez az összes Nokia Lumia telefonjaira érvényes további jó nézelődést és választást.
Mate.
Kettes mondd már el, hogy mi a problémád a Huawei-el? Többek között a P6 fóruma augusztus óta él (igazán), s minimális panaszokkal, olyanokkal, amiknél a legtöbb nagy gyártó által forgalmazott telefonok tulajdonosai boldogok lennének ha csak ennyi bajuk lenne. Sosem fagy, nincs lag, minden pöcre megy, (nem játékra való ez tény, de a legtöbb ember nem is arra veszi), elképesztően jó akku idő, jó összeszerelés, kiváló anyaghasználat. Értem én, hogy a mate-ről van szó, nem a P6-ról, de a belső ugyanaz. Az viszont tény, hogy 6.1colos kijelzőhöz már én kevésnek érezném az 1280×800-as felbontást. Tény, de a szartól nagyon messze van! Az S3 és a Prestigio már jobban közelít hozzá, de szimplán leszarozni ezeket sem lehet. A kérdező nyilván nem így egyszerűen arra kíváncsi, hogy ki tartja szarnak.
Kérdező ha nem szeretnél nagy hardverigényű játékokkal játszani ill. nem kell, hogy ilyen nagy legyen a telefon, akkor olvass utána a P6-nak is egy kicsit, s feltételezem nem muszáj, hisz az s3 is jóval kisebb. Sőt, ha van rá lehetőséged, hogy a kezedbe vedd boltban, szolgáltatónál, akkor tedd meg, mert a látvány is meggyőző tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!