Milyen akkumulátoros/elemes Bluetooth hangszórót érdemes venni tablethez, mobiltelefonhoz 10 ezer Ft alatt?
Tapasztalatból írjatok, légyszíves!
Nagyon nagy a választék, de a szinte mindenütt ránézésre lehet vásárolni, kipróbálni sehol nem tudtam egyet sem. Hallás után vásárolnék hangfalat, de hol tudom ezt megtenni?
Olyat keresnék, ami nem tejfölös doboz vagy szokol rádió hangzású :-) Persze hifi minőségre nem számítok.
Sztereó jobb lenne, mert ezt a monó divatot hülyeségnek tartom. Nem értem, miért kell visszafejlődni gramofon szintre?
Csak a kényelmes felhasználás miatt választanám az akkus Bluetooth verziót a vezetékes helyett. /A végén az lesz a kényelem ára, hogy monót veszek. Ha normálisan szól, akkor jó az is :-) /
Bocsi elírtam MM-ben most 9k,de tényleg jó [link]
Ha jól tudom 3 órán keresztül tudsz zenét hallgatni blootothon és 12 órát jackkel.
Köszi a tippet!
Gondolom a Marley JAM HX-P230 ugyanaz a termék.
Jól értelmezem ez ceruza akkumulátorral üzemel? Cserélhető?
Ezt nem próbáltad ki esetleg?
Yenkee YSP 3001
Igen ugyanaz, de nem elemmel működik, hanem akkuval.
A másikat nem próbáltam, de ha kipróbálod akkor írd meg milyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!