Hogyan kezdjek el airsoftozni?
16 éves korodig max az udvaron lövöldözhetsz, de az se fog jóval kecsegtetni számodra (szomszédok feljelenthetnek, stb).
Fegyvert meg az elején alapból fölösleges lesz majd venned. A kluboknál van fegyverkölcsönzési lehetőség. Inkább ezeket szokták ajánlani.
Azonban addig várd meg, míg 16 nem leszel. Utána visszatérhetünk a kérdésre.
1. válaszoló: Nem kell egyből osztani az észt.. Felszerelést azért nem akarok még venni mert lehet hogy hiába venném meg..
Singhom: 16 éves kor előtt esetleg valami lehetőség van? Most szeretném én elkezdeni az a baj nem 2 év múlva..
Mint mondtam marad max az udvarod, de 90%, hogy előbb vagy utóbb rád hívják a rendőröket.
16 évesen is úgy Airsoftozhatsz, ha a szüleid írásos engedélyt adnak rá.
Az hogy nem akarsz egyből felszereléssel nyitni abban igazat adok. De eszedbe ne jusson bérelni vagy bármi hasonló dolgot tenni. Azt is elmondom miért. Mert finoman szólva hülyének nézik az embert. Főleg a kezdőt.
Az sem teljesen igaz hogy a szomszédok rád hívják a rendőröket. Nem tudom milyen környéken élsz, sűrűn lakott-e esetleg sok lakásnak van 1 kis udvara, stb stb, stb De jómagam 6 éve rendszeresen airsoftozom és a beállításokat mindig a kertben ellenőrzöm. Egyszer nem kopogtattak a rendőrök hogy hoppá maga mit csinál azzal a fegyvernek látszó tárggyal? A lényeg hogy ha a kertetet elég nagy ( mondjuk 20 méter hosszú )ami mögött vagy mellett nem halad el út, és van egy megfelelő cél is ami nem engedi át a BB-t akkor a kutya nem fog odamenni hozzád hogy márpedig ezt befejezed mert veszélyezteted az arra elhaladók épségét.
Na és most hogy feloszlattam a ködöt.
Sajnos 14 évesen sehol nem fognak hagyni airsoftozni. Kertben lövöldözni egy dolog de maga a játék már más tészta. Személy szerit és azt javaslom hogy vegyél egy olcsó rugós fegyvert. Mondjuk shotgunt vagy egy mesterlövészt ( persze olcsón ) és otthon a kertben kilövöldözheted magad közben meg gyűjtöd a pénzt egy komolyabb felszerelésre.
Szentendrén van egy csapat, [link]
Minden vasárnap nyílt nap van, én is voltam ott, nagyon jó arcok az emberek, 14 éves vagyok, lehet bérelni mindent, mondjuk nekem saját cuccaim vannak.
"Mint mondtam marad max az udvarod, de 90%, hogy előbb vagy utóbb rád hívják a rendőröket."
Jaj istenem ne kamuzzunk már ekkorát! Egy lófaszt hívják ki a zsarukat. Ha a saját telkeden belül lövöldözöl, akkor nem is hívhatják ki. Gondolod, majd a zsaruk kijönnek azért, mert a szomszéd Julcsi néninek nem tetszik az, hogy valaki játékpuskával lövöldöz? Ugyan már! Én is Sopron környéki vagyok, na most elmondom neked, itt 7,5 J-nál lényegesen nagyobb légpuskával lövöldözik faluhelyen mindenki, k****ra senkit sem érdekli, elhiheted. Gondolod a szar airsoftocska végett rendőrt hívnak? Itt a 10-12 évesek is galambot és verebet lövöldöznek le légpuskával, senkit nem érdekli.
"aj, hagyjuk már utolsó ezt a ,,zsaruk nem jönnek ki" kamu szöveget. :) Baromira megsúgom kijöhetnek simán."
Ez a kamu duma inkább! Jó ha kijöttek az utóbbi 5 évben kétszer ilyen esetre, aztán abból a kettőből sem volt semmi. Nem jönnek ki, nekik az a dolguk, hogy a traffipax mellett verjék a f***ukat, mert abból van a bevétel, ha büntethetnek. Szar airsoftért nem jön ki. Itt Sopronban a zsaruk pedig olyanok, hogy kb. egy hullát is végighúzhatnál a sétálóutcán, le sem szarnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!