Hogyan kezdjek el airsoftozni? (lent)
Hello! 15 éves vagyok és szeretnék elkezdeni airsoftozni!
Életemben nem játszottam, viszont még pár évvel ez előtt egy táborban lőgyakorlaton voltam és a kommandosok nagy dicséretet adtak, én is megvoltam lepődve, hihetetlenül jól ment. Most elértem egy agyi szintet :), hogy airsoftoznék, csak nem tudom hol kezdjem.
-Vegyek fegyvert
-Mit vegyek
stb.
Győr közeli vagyok!
Pls help
Nos először is fiatal vagy még. 16 évtől lehet szülői engedéllyel játszani.
De legalább van időd még gyűjtögetni.
Kezdésként mindenféleképp arcmaszkot vegyél. és valami olyan AEG-et ( elektromos ) fegyvert amit szimpatikusnak tartasz. M4-et MP5-öt, AK-47-et javaslok. De a fegyvervásárlás a te döntsed azt veszed ami tetszik.
Győrben azt hiszem van airsoft szövetség keress rá as google-n.
köszönöm már jelentkeztem is győrben terveim szerint vagy egy Cyma CM.028U vagy egy jg g36c -t veszek. használtan.
maszkból drótós elég ahoz kell + szemüveg vagy vmi?
meg egy taktikai mellényt használtan ami terjedelmesebben is beteriti a testet igy vég
Hát ha szemüveges vagy akkor elfér alatta De egyébként nem szükséges alá ha minőségi a maszk.
Taktikai mellény sem feltétlenül szükséges de ez már a te dolgod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!