Hogyan tanuljak meg gordeszkazni?
Figyelt kérdés
Amikor eloszor deszkaztam eltort a labam. Szoval szeretnem megegyszer es megegyszer megprobalni. Hogyan kell kanyarodni jobbra, vagy balra? Es ha egyenesen megyek miert megy jobb iranyba? Hogyan kezdjem el? A Hervisben vettem a deszkamat.2014. aug. 5. 00:25
1/5 anonim válasza:
amerre dőltöd a deszkát a lábaddal arra fog kanyarodni. vszínű azért megy jobbra mert nagyobb sújt adsz arra a felére a deszkának vagy rossz a csapágy.. ilyesmi gond lehet. először csak tanulj meg normálisan menni vele. aztán jöhet az olli, manual..stb.. youtubon találsz sok videót ezekről a dolgokról :)
2/5 Beniy válasza:
Az előző egészen jól elmagyarázta. A Hervises, Decathlonos, meg hasonló helyekről származó "gördeszkák" erősen hulladéknak számítanak. Egy normális belépőkategóriás gördeszkáér jóval többet kell fizetni, mint egy olyanért, és ennek meg is van az oka. Azok a lapok, amiket ilyen helyeken kaphatsz azok iszonyat nehezek, a csapágyak nem gurulnak rendesen, a kerekek sokszor idegesítően kicsik, és lassúak, illetve a függőnek sincs semmi köze egy normális gördeszka felfüggesztéshez.
3/5 Beniy válasza:
Egyébként pont azért, mert hulladék rajta a függő valószínűleg nem fogsz tudni normálisan fordulni rajta, mert dőlni dől, de nem fordul (vagy csak kicsit, és ezért is húz jobbra).
4/5 A kérdező kommentje:
Es honnan tudom h regularos vagy goofys vagyok?
2014. aug. 5. 17:56
5/5 Beniy válasza:
Hát ezt leginkább érzésre kell kipróbálni. Ha rollereztél már, vagy ilyesmi, akkor tudod, hogy melyikkel hajtod magad, és melyik van a deszkán. egyébként pedig nem feltétlenül kell eleinte hajtani magad. Rá lehet állni csak úgy is, és úgy ismerkedni vele. Utána azért szerintem érezni fogod, hogy hogyan kéne állnod rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!