Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogyan tanuljak meg gordeszkazni?

Hogyan tanuljak meg gordeszkazni?

Figyelt kérdés
Amikor eloszor deszkaztam eltort a labam. Szoval szeretnem megegyszer es megegyszer megprobalni. Hogyan kell kanyarodni jobbra, vagy balra? Es ha egyenesen megyek miert megy jobb iranyba? Hogyan kezdjem el? A Hervisben vettem a deszkamat.

2014. aug. 5. 00:25
 1/5 anonim válasza:
amerre dőltöd a deszkát a lábaddal arra fog kanyarodni. vszínű azért megy jobbra mert nagyobb sújt adsz arra a felére a deszkának vagy rossz a csapágy.. ilyesmi gond lehet. először csak tanulj meg normálisan menni vele. aztán jöhet az olli, manual..stb.. youtubon találsz sok videót ezekről a dolgokról :)
2014. aug. 5. 04:59
 2/5 Beniy ***** válasza:
Az előző egészen jól elmagyarázta. A Hervises, Decathlonos, meg hasonló helyekről származó "gördeszkák" erősen hulladéknak számítanak. Egy normális belépőkategóriás gördeszkáér jóval többet kell fizetni, mint egy olyanért, és ennek meg is van az oka. Azok a lapok, amiket ilyen helyeken kaphatsz azok iszonyat nehezek, a csapágyak nem gurulnak rendesen, a kerekek sokszor idegesítően kicsik, és lassúak, illetve a függőnek sincs semmi köze egy normális gördeszka felfüggesztéshez.
2014. aug. 5. 09:40
 3/5 Beniy ***** válasza:
Egyébként pont azért, mert hulladék rajta a függő valószínűleg nem fogsz tudni normálisan fordulni rajta, mert dőlni dől, de nem fordul (vagy csak kicsit, és ezért is húz jobbra).
2014. aug. 5. 09:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Es honnan tudom h regularos vagy goofys vagyok?
2014. aug. 5. 17:56
 5/5 Beniy ***** válasza:
Hát ezt leginkább érzésre kell kipróbálni. Ha rollereztél már, vagy ilyesmi, akkor tudod, hogy melyikkel hajtod magad, és melyik van a deszkán. egyébként pedig nem feltétlenül kell eleinte hajtani magad. Rá lehet állni csak úgy is, és úgy ismerkedni vele. Utána azért szerintem érezni fogod, hogy hogyan kéne állnod rajta.
2014. aug. 5. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!