Mit szóltok hozzá, hogy Erőss Zsolt hegymászónak amputálni kellett a jobb lábát?
a 18:30-as vagyok.
Mármint az előttem szólóval értem egyet:)
Nagy tisztelője vagyok Erőss Zsoltnak.
nagyon örülök,hogy túlélték a zuhanást!A nevének megfelelően ő egy nagyon erős ember.Szerintem fél év múlva már újra fent lesz e hegyen.Én még nem voltam olyan magasságokban.Csodálatos lehet!A hegymászás során az ember biztos sok mindent megért,ami idelent felfoghatatlannak tűnik!
en nagyon sajnalom!
meg kezet is fogtam eros zsoltal!!!!! sok eloadasan is voltam.!!!
roppant sajnalom :(
Biztos jól átgondolta.
Egyébként egy jó műlábbal tényleg tud akár hegyet is mászni. Példa erre Szendrő Szabolcs.
Egyébként én is amputált vagyok, csak nekem combból kellett. Lehet műlábbal élni, járni, stb.
Kedves Kérdező: te írtad, hogy biztos nem csak hobby neki a hegymászás. Szerinted, ha ő Magyarország legeredményesebb hegymászája, akkor csak hobbi?
Egyébként meg úgy gondolom, hogy ameddig egy sport nem az életetek része addig azt sem tudjátok meg, hogy milyen érzés lehet ezt nem folytatni. Majd, ha valaki átél ilyet, akkor mondja azt, hogy hülyeség, amit ő csinál.
Sajnos van egy hasonló példa. Ocskay Gábor még ma is élne, ha nem folytatta volna a jégkorongot. De mivel neki ez az életénél is fontosabb volt vállalta a kockázatot. Erőss Zsolt is ezt tette. Bízik abban, hogy protézissel is képes lesz folytatni ott, ahol abbahygta.
Pont,hogy azt írtam,hogy több,mint egy hobbi,az élete.
"De ez több szerintem nála,mint egy hobbi.Egyrészt komoly eredményei vannak (hópárduc),másrészt ez egy életforma,az élete"
Ebből talán látszik,hogy tudom kicsoda és nem csak egy lelkes amatőrnek tartom.
A döntését nem hegymászóként vagy sport emberként nehéz megérteni,de igyekszem beleélni magam a helyzetébe,talán én is ezt tettem volna,nem tudom... :(
Nem kellett, hanem ő döntött így-
Lehet, így hamarabb tud meggyógyulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!