Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mit szóltok hozzá, hogy Erőss...

Mit szóltok hozzá, hogy Erőss Zsolt hegymászónak amputálni kellett a jobb lábát?

Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 14:56
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

a 18:30-as vagyok.

Mármint az előttem szólóval értem egyet:)

2010. jan. 11. 18:38
 12/22 anonim válasza:
100%

Nagy tisztelője vagyok Erőss Zsoltnak.

nagyon örülök,hogy túlélték a zuhanást!A nevének megfelelően ő egy nagyon erős ember.Szerintem fél év múlva már újra fent lesz e hegyen.Én még nem voltam olyan magasságokban.Csodálatos lehet!A hegymászás során az ember biztos sok mindent megért,ami idelent felfoghatatlannak tűnik!

2010. jan. 14. 13:08
 13/22 anonim válasza:

en nagyon sajnalom!

meg kezet is fogtam eros zsoltal!!!!! sok eloadasan is voltam.!!!

roppant sajnalom :(

2010. jan. 14. 20:23
 14/22 anonim válasza:

Biztos jól átgondolta.

Egyébként egy jó műlábbal tényleg tud akár hegyet is mászni. Példa erre Szendrő Szabolcs.

Egyébként én is amputált vagyok, csak nekem combból kellett. Lehet műlábbal élni, járni, stb.

2010. jan. 15. 21:31
 15/22 anonim ***** válasza:
Hát, ha én oda kerülnék, hogy választanom kell a beteg lábam megtartása, illetve az amputáció között, inkább betartanám a legszigorúbb étrendet, nem innék soha egy korty alkoholt, nem ennék egyetlen darab csokoládét sem, bármilyen tréninget, kúrát végigcsinálnék, csak ne kelljen levágni. Sajnálom a hegymászókat, de még azokkal is előfordulhat tragikus baleset, akik csak a hétköznapi átlagos életüket élik, és nem hívják ki maguk ellen a sorsot. Aki bemegy az oroszlán barlangjába, az ne csodálkozzon, ha bentmarad.
2010. jan. 17. 08:15
 16/22 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező: te írtad, hogy biztos nem csak hobby neki a hegymászás. Szerinted, ha ő Magyarország legeredményesebb hegymászája, akkor csak hobbi?

Egyébként meg úgy gondolom, hogy ameddig egy sport nem az életetek része addig azt sem tudjátok meg, hogy milyen érzés lehet ezt nem folytatni. Majd, ha valaki átél ilyet, akkor mondja azt, hogy hülyeség, amit ő csinál.

Sajnos van egy hasonló példa. Ocskay Gábor még ma is élne, ha nem folytatta volna a jégkorongot. De mivel neki ez az életénél is fontosabb volt vállalta a kockázatot. Erőss Zsolt is ezt tette. Bízik abban, hogy protézissel is képes lesz folytatni ott, ahol abbahygta.

2010. jan. 17. 17:35
 17/22 A kérdező kommentje:

Pont,hogy azt írtam,hogy több,mint egy hobbi,az élete.

"De ez több szerintem nála,mint egy hobbi.Egyrészt komoly eredményei vannak (hópárduc),másrészt ez egy életforma,az élete"

Ebből talán látszik,hogy tudom kicsoda és nem csak egy lelkes amatőrnek tartom.

A döntését nem hegymászóként vagy sport emberként nehéz megérteni,de igyekszem beleélni magam a helyzetébe,talán én is ezt tettem volna,nem tudom... :(

2010. jan. 17. 22:21
 18/22 anonim válasza:
én is amputált vagyok és közös ismerettség miatt tudom, hogy ha nem amputálták volna a lábát akkor belehalt volna a csontfertőzéseibe. ez csak a média hozománya, hogy ő választotta.
2010. máj. 20. 13:34
 19/22 anonim ***** válasza:

Térd alatt-

(nem az egészet)

2013. máj. 23. 19:27
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem kellett, hanem ő döntött így-

Lehet, így hamarabb tud meggyógyulni

2013. máj. 23. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!