Mit szóltok hozzá, hogy Erőss Zsolt hegymászónak amputálni kellett a jobb lábát?
Ahelyett hogy a szép fiatal feleségével, meg a cirka 1 éves gyerekével foglalkozna inkább, levágatja a lábát, hogy tudjon még túrázni. Az eszem megáll.
"– Zsolt azért döntött az amputáció mellett, mert olyan komoly sérüléseket szenvedett a végtagja, hogy azzal többé már biztosan nem tudott volna hegyet mászni. Lábprotézissel viszont újra túrázhat – mondta a Borsnak az egészségügyi intézmény vezetője, dr. Sárváry András."
Ezek mellett ez is igaz:
"Sárváry András szerint Erőss bal oldali bokatörése várhatóan szövődménymentesen gyógyul, a jobb oldali nyílt, darabos, alsó harmadi lábszártörése azonban komoly kockázatokat rejtett. A keddi műtét során kiderült, hogy a sérülés súlyossága miatt nem garantálható a teljes gyógyulás, és az esetleges szövődmények, lehetséges fertőzések, csontgyógyulási zavarok miatt nem volt kizárható egy késői amputáció lehetősége sem."
Egyébként egyetértek veled.Nem tudnék egy hegymászó felesége lenni,az állandó rettegés és az állandó távollét miatt sem.De ez több szerintem nála,mint egy hobbi.Egyrészt komoly eredményei vannak (hópárduc),másrészt ez egy életforma,az élete.Amikor a felesége hozzáment gondolom tudta ezt.De teljesen egyetértünk,hogy ezt a döntést ép ésszel felfogni egy nem hegymászónak nem lehet.
Akkor vegul is nem KELLett amputalni, hanem o kerte ezt. A balesete miatt sajnalom, amugy pedig oszinten mondom, hogy nem. Az eszem megall nekem is, ugy mint egy masik valaszolonak.
En ismerek egy lanyt akinek a betegsege miatt amputaltak a labat, hat o meg menni is alig tudott a protezisevel. Nemhogy hegyet maszni. Szerintem a Eross Zs. megbanja hogy igy dontott. Most meg nem tudja, hogy mi var ra. De majd rajon. En nem sajnalom, mert szerintem ez a dontes nem jo dontes.
Állítólag nem kellett, hanem ő kérte, mivel beteg lábbal max. járni tudott volna, ám protézissel (szerinte) majd folytathatja a hegymászást.
Vélemény: persze hogy sajnálom, de hát azért ez se normális, nem tudja mikor elég az elég, pdig van már vagy 45-50 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!